USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чи прийде «велика вода» з Європи на Волинь?

4 Червня 2013 13:41
Підтоплень через паводок, який затоплює Європу, на території Волині не очікують.

Про це у коментарі «Волинським новинам» повідомив начальник Волинського обласного управління водних ресурсів Ростислав Кравчук 4 червня.

За його словами, наразі підтопленими дощовими і ґрунтовими водами залишаються понад 1 тисяча садиб у Старовижівському, Ратнівському, Камінь-Каширському, Любешівському та Маневицькому районах області.

А от щодо «великої води» з Європи, Ростислав Кравчук додав, що «в нас не буде нічого». «Ми зав’язані тільки на Львівську область. Єдине, що в нас може бути – це підпір зі сторони Білорусі. Річка Західний Буг нам не складає великих труднощів. Там затоплень майже немає», - розповів посадовець.

Мовляв, загроза підтоплення річковими водами є лише на 60 гектарах сільськогосподарських угідь на Адамчуцькій меліоративній системі в Шацькому районі.

Нагадаємо, учора в синоптики зауважили, що деякі населені пункти у Волинській області можуть бути затоплені через розлив Прип’яті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus