USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Волиньраді хочуть позбутися неприбуткового КП. ФОТО

30 Червня 2011 11:20
У Волинській обласній раді планують позбутись неприбуткового комунального підприємства «Волиньінтехбуд» – території та власності, якою володіє КП, хочуть підшукати нове та вдале призначення.

Про це обранці народу міркували у середу, 29 червня, в ході «Дня депутата», оглядаючи як проблемні, так і зразкові об’єкти обласної комунальної власності.

Одним з таких об’єктів і стало обласне комунальне підприємство «Волиньінтехбуд» на вулиці Єршова, 1, в Луцьку, яке вже тривалий час «висить» на утриманні обласного бюджету та не дає прибутків.

Як розповів директор цього підприємства Володимир Бабак, раніше «Волиньінтехбуд» займався комплектацією різноманітного обладнання. Замовлень було настільки багато, каже він, що часто обладнанням були заставлені не лише складські приміщення, а й майже уся територія.

Зараз же, нарікає Бабак, послуги підприємства стали не настільки затребуваними, тому виживають, заробляючи комплектацією будівельного обладнання. Хоча замовлень не так багато, як би хотілося, додає він.

«Працюємо як комунальне підприємство по госпрозрахунку», – пояснює Бабак.

Нині на підприємстві числиться всього чотири працівники: директор, бухгалтер та два охоронці. Зарплати мають мінімальні, проте, хвалиться директор, наприкінці року вдається видавати премії розміром близько 3 тисяч гривень.

Оглянувши увесь комплекс будівель на площі, що займає майже гектар, депутати лише констатували: приміщенні та власності КП потрібно шукати інвестора або ж продавати з аукціону.

«Особисто моя думка – доцільніше його продати через аукціон. Об’єкти комунальної власності, які використовуються неефективно, треба передавати у приватну власність», – висловився голова Волинської облради Володимир Войтович.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Горохівець Показати IP 30 Червня 2011 13:05
Шинкаренко, Фурів набудував, проні розкрадсти за 20 років не можуть...
Локачинець Показати IP 30 Червня 2011 13:55
Пронь так пишається своїм депутатським значком, як жид коростявими кіньми (прислівя).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus