USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волиняни - на Всеукраїнських Іграх патріотів УТОГ-2015

6 Липня 2015 18:18
Учасники волинської обласної організації УТОГ повернулися з Одеської області, де брали участь у Всеукраїнському відкритому конкурсі "Ігри патріотів УТОГ - 2015". Про це йдеться на сайті ФондуІгоря Палиці "Новий Луцьк".

У змаганнях участь брали 22 команди з усієї України, команда "Волинь" під керівництвом капітана Володимира Морозюка виборола 10 місце. Варто зауважити, що учасники волинської команди мали можливість поїхати на Одещину за сприяння Фонду Ігоря Палиці "Новий Луцьк".

Зі слів голови обласної організації УТОГ Галини Сопронюк, такі змагання залучають учасників УТОГу до фізичної активності, сприяють зміцненню їх здоров'я, популяризують здоровий спосіб життя та надають можливість знайти нових друзів зі всієї України.

"Ці ігри для членів УТОГу є дуже важливими, адже вони дають їм нові знайомства, дружбу та відпочинок. Окрім того, учасники займаються спортом та покращують свій фізичний стан здоров'я", - зауважила пані Галина.

Самі ж учасники змагань задоволені та зазначають, що на наступний рік підготуються краще, аби досягнути вищих результатів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus