USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

УКРОП представив нову автентичну стилістику

26 Серпня 2015 19:00
Новий візуальний стиль, в основі якого лежить традиційний український орнамент-оберіг, презентувало «Українське об’єднання патріотів – УКРОП». Про це повідомив український художник, автор нового фірмового стилю партії Андрій Єрмоленко.

«Ми звернулися до автентичних українських орнаментів, які характерні для великої частини України. Це - родові дерева, якіпритаманні тільки Україні. Орнамент – це оберіг, це звернення до нашого коріння, до української родини, до України як великої родини», – наголосив художник.

З його слів, багато символів, які використовуються, не отримують органічного продовження, наприклад – в одязі. Стилістика УКРОПу стане винятком: «Нам захотілося зробити щось справді українське, модернове, що буде жити своїм життям. Щоб УКРОП сіявся, а партія позиціонувалась як модне, нове явище», – сказав Єрмоленко, додавши, що в орнаменті партії закодовано багато глибоких символів.



Щодо логотипу, то художник наголосив, що в ньому більше не використовується шеврон «Укроп».



«Більше того, ми будем стежити, щоб цей символ не використовували інші партії, щоб навколо нього не було політичних інсинуацій. Це народний символ, нехай він таким і залишиться. На цьому наполягав Геннадій Корбан, це була і моя позиція. І в цьому питанні наші думки дуже сильно співпали», – сказав Андрій Єрмоленко.



Художник пояснив, що в новому логотипі партії відображена пряма дія: стебло кропу у вигляді стрілки символізує поступ і процвітання і веде до маленьких квіточок, які уособлюють кожну українську родину. «Людям набридло чекати чогось. Хочеться поступу, прогресу, процвітання. Логотип показує, що партія «УКРОП» звертається до кожної родини».

Андрій Єрмоленко наголосив, що частина коштів, які він отримав від співпраці з УКРОПом, передана дитячим будинкам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 26 Серпня 2015 20:50
Бредятина
Степан Бандера Показати IP 26 Серпня 2015 21:02
Укроп - це москальська назва. Українською має звучати КРІП
Ще не зовсім свідоми Показати IP 26 Серпня 2015 21:11
Комплекс неповноцінності.
Анатоль_ Показати IP 26 Серпня 2015 22:32
Хто знає як вступити у партію "УКРОП"? Ми з панею Наталкою Семенівною хочемо! У Нововолинську є філія?
Піщепром Показати IP 27 Серпня 2015 00:52
Етикетки для консервації?
пуп Показати IP 28 Серпня 2015 11:09
незнають чим занятися і як бабло замутити, бред...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus