USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Укрзалізниця» знову хоче відмінити потяг Ковель-Чернівці. ВІДЕО

18 Травня 2013 16:08
Єдиний поїзд прямого сполучення до Львова, Івано-Франківська та Чернівців знову хочуть ліквідувати.

Про це інформують на офіційному сайті Укрзалізниці.

Так, потяг «Ковель-Чернівці», що напряму сполучає Луцьк зі Львовом, Івано-Франківськом та Чернівцями - відміняють з 26 травня 2013 року.

Окрім цього, припиниться курсування ще двох поїздів: «Ківерці-Львів» (так званий рейковий автобус) та «Ківерці-Підзамче».

Нагадаємо, «Львівська залізниця» хотіла «відрізати» залізничний зв’язок частини Волині зі Львовом, Івано-Франківськом та Чернівцями ще у минулому році. Мовляв, залізниці невигідно обслуговувати застарілий транспорт, тим паче у поїзда зменшується пасажиропотік.

Як і минулого року, ВОМГО «Асоціація Молодих Реформаторів» розпочинає збір підписів під зверненням до голови Волинської ОДА Бориса Клімчука та начальника ДТГО «Львівська залізниця» Богдана Піха.

Від 18 травня до 26 травня збір підписів буде відбуватися у двох місцях: о 13:00 на Театральному майдані та о 18:00 на головному вокзалі Луцька. Якщо упродовж тижня не відбудеться ніяких змін, то 26 травня о 19:00 на головному вокзалі Луцька відбудеться громадська акція «Прощання з останнім потягом до Львова!».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
тверезий Показати IP 18 Травня 2013 16:28
В укрзалізниці монополія...вони мають в одному місці людей і їх потреби в пересуванні..особливо їм невигідно возити студентів і пенсіонерів...а вигідно товарнячки з паливом і нафтою та ін... І остається догадуватись навіщо було закупляти корейські калічені хундаї якщо наш крюківський вагонобудівний виготовляє сучасні швидкісні зручні електрички (переважно на експорт)...
Віктор Показати IP 18 Травня 2013 17:45
Минулого разу хотіли відмінити лише потяг "Ковель-Чернівці". Тепер хочуть відмінити ВСІ потяги в ту сторону. Питання - чим воно їм заважає?
сам Показати IP 18 Травня 2013 18:02
автомобільної дороги на Львів нема і залізничного сполучення не буде!УРАААА!закриють волинян івлада працює ЛЮКС

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus