USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Унікальні кадри польотів військових літаків над Луцьком. ВІДЕО

25 Липня 2016 08:32
У відеопідбірці чергуються краєвиди Луцька з висоти пташиного польоту, відео, зняті активістами Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ», відео, зняті льотчиком Вадимом Волощуком на території Луцького військового аеродрому і, найголовніше, відео, зняте самим Вадимом з кабіни навчально-бойового літака Л-39 «Альбатрос» під час одного з його польотів у нашому рідному волинському небі.

Відео опублікували на сторінці Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ» у VK.

«Пропонуємо Вашій увазі унікальну відеопідбірку польотів наших дорогих крилатих гостей на Луцькому військовому аеродромі в квітні-травні цього року, зроблену героєм всіх репортажів ЗМІ про цьогорічні весняні польоти над Волинню, старшим льотчиком 7-ї бригади тактичної авіації, старшим лейтенантом Військово-Повітряних Сил України Вадимом Волощуком», - йдеться у повідомленні. Під оригіналом цієї відеопідбірки Вадим написав: «Посвящается городу Луцк. Помним. Любим. Скучаем".

«Ми також пам'ятаємо, любимо і сумуємо, друже! І чекаємо на тебе і всіх вас знову до нас в гості найближчим часом!», - пишуть волинські авіалюбителі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хрен собачий Показати IP 25 Липня 2016 10:24
Гарне видовище...Якби у свій час я знав де можна в Україні навчатися на пілота, пішов би туди не роздумуючи...На жаль вчився у нашому ВДУ, під час розвалу СРСР і купонів на харчування та турецьких шоколадок " Хілал", якщо хтось пам*ятає. :)
правдлюб Показати IP 26 Липня 2016 08:42
Духе Гарро!!!! Дякую за клип!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus