USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

УПЦ МП у Луцьку відмовили у безплатній соцрекламі

3 Червня 2015 11:00
Представники УПЦ МП просили у виконкому Луцької міської ради 13 площин для безоплатного розміщення соціальної реклами. Втім, їм відмовили. Члени виконкому сказали – не на часі, саме їм давати, бо проявили антидержавницьку позицію.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 3-го червня.

На розгляд учасників засідання винесли Проекту рішення «Про звільнення розповсюджувачів зовнішньої реклами від плати за тимчасове користування місцем розміщення засобів зовнішньої реклами на період розміщення інформації на замовлення виконавчого комітету Луцької міської ради».

Його підготували відповідно до звернення від 18.05.2015 року № 68 керуючого Волинською єпархією Митрополита Ніфонта з проханням розмістити інформацію.

Як вказано у проекті рішення, що соціальна реклама не порушує будь-який закон України та не несе негативу, тому її можна представити публічності.

Соціальну рекламу хотіли розмістити по проспекту Соборності 1-14, на вулиці Шевченка, 15, вулиці Архітектора Метельницького, 2, вулиці Конякіна, 23, на розі вулиці Набережної та вулиці Сільської, на розі бульвару Дружби Народів та вулиці Окружної.

Як повідомив директор комунального підприємства «Луцькреклама» Олександр Ковальський, що міська казна втратить від безплатної реклами 1801 гривню надходжень.

Член виконкому Богдан Климчук закликав колег не голосувати за дозвіл через позицію московського патріархату.

«Позиція московського патріархату цілком зрозуміла, це було яскраво видно у Верховній Раді України (ред., - представники УПЦ МП не встали під час зачитування імен бійців-героїв АТО. Вважаю, що недоцільно зараз підтримувати їхнє звернення», - наголосив Климчук.

Так, з 16 присутніх позитивний голос дали лише 5. Відповідно, дозвіл не ухвалили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
лучанка Показати IP 3 Червня 2015 11:04
Поважаю рішення виконкому Луцької міської ради!
лучани Показати IP 3 Червня 2015 11:14
Кіріл носить годинник за сотні тисяч долярів ,їздить на броньованому мерсі, а тут просять пільги для реклами. Нехай платять ,як всі комерційні організації або забираються з України.
Анонім до лучани Показати IP 3 Червня 2015 12:06
а Філарет ходить пішки??
Анонім Показати IP 3 Червня 2015 11:20
13 площин - символічне число...
Анонім2 до Анонім Показати IP 3 Червня 2015 12:48
Так,символічне:Христос та 12 Апостолів :)
А Показати IP 3 Червня 2015 11:32
А даремно відказали.
Знаючий Показати IP 3 Червня 2015 11:42
Значна частина членів виконкому не підтримала проект рішення цілком з інших міркувань. Віднайдіть зображення й зрозумієте мотиви.
Анонім Показати IP 3 Червня 2015 11:45
Та їті вашу... причому тут Кирил чого ви вчепилися за нього? , сидить він собі в Москві нехай сидить . Скільки можна . От народ!! Ми ж на Волині . І не будьте такі ненависні скрізь люди
Patrik Показати IP 3 Червня 2015 11:49
"Представники УПЦ МП просили у виконкому Луцької міської ради 13 площин для безоплатного розміщення соціальної реклами."... Яка ще реклама?! Церква і реклама на білбордах - несумісні речі! Добрі справи - єдина ціль, єдина мета, а не якась там реклама, церкви будь-якого патріархату, церкви будь-якого віросповідання... "Віра без добрих справ мертва" - про це повинні пам'ятати священослужителі УПЦ МП, а не піаритись на білбордах.
мда Показати IP 3 Червня 2015 12:09
Господи вразуми наших людей і пошли ім любов до ближнього свого!! скоро 70% новин буде про МП і будуть чесати язики на сайті дідо, а тобто лучани,і лити ненависть... саме головне в церкві може був, як сина хрестив, а то ще й пізніше..
олексій до мда Показати IP 3 Червня 2015 21:07
А ти любиш ближнього? Не грішиш може?)
Джулія Показати IP 3 Червня 2015 12:17
Смоли їм гарячої, а не пільги!
Петро Показати IP 3 Червня 2015 12:45
Які ми всі злі і недобрі!А хочемо збудувати ПРЕКРАСНУ УКРАЇНУ!
До джулії Показати IP 3 Червня 2015 12:48
Як можна бути такою нетерпимою, хіба ж це по-християнськи. А виконком як на мене значно більшк втратив, ніж здобув 1808 грн.
лучани до До джулії Показати IP 3 Червня 2015 12:59
Бути по-христянське, до того ,хто бреше,краде та вбиває українців?
Анонім до лучани Показати IP 3 Червня 2015 14:23
дідо то ти проснувся?? що куриш??
Анонім до лучани Показати IP 3 Червня 2015 16:29
Наведи докази, що священники УПЦ у Волинській області вбивають українців! Та вас за європейськими законами варто судити за наклеп. Заплптили б пару тисяч євро разом із редакцією ВН та головним редактором за розпал ворожнечі у країні, тоді б можливо і думали, що кажете. А до міської ради: дайте рахунок на який варто переказати 1808грн, стидоба!!! Журналісти ви наші грамотні - називайте правильно організації! Ви працюєте у правильному руслі розвалення та зникнення із карти такої держави як Україна, бо вважаєте, що якщо пересварити людей, які живуть в одному місті, озлобити одних проти інших - то краще стане! Помиляєтеся, хіба стало краще - НІ! Люди гризуться і не мають смирення, а гордість. А БОГ гордим противиться! От і маєте корупційну владу, війну, хабарництва на місцях та втрату чистини територій! Продовжуйте в тому ж руслі - рубайте ту гілку на якій сидите, але потім не плачте, коли упадете.
лучани до Анонім Показати IP 3 Червня 2015 16:43
І може скажеш, що Путлєр тут нідочого? МП- це фарисеї.
Анонім до лучани Показати IP 3 Червня 2015 20:17
Так вони й Путіну в догоду працюють - бо кому потрібна нестабільність у країні. Старайтеся шановні "товарищи" журналісти, поставте українця проти українця, а тут і легалізують можливість мати зброю!!! Ви перестріляєте один одного, а той хто зверху дивиться та з вас сміється, прийде на очищену від безумного народу землю! О тоді й кричатимете слва Україні, якої вже не буде!!!
))) до Анонім Показати IP 3 Червня 2015 18:24
шшш, патриотические чуваки закатав рукава работают на разжигание войны, не мешайте. а до людей уже начинает доходить степень на... найома.
до МДА Показати IP 3 Червня 2015 13:00
Повністю підтримую. Ненависть заполонила людей. Як можна і поклони бити і ненависть проявляти. І говоримо про покірність.
Лучанка Показати IP 3 Червня 2015 13:10
Слава, Богу! Де взялося стільки балбесів, і як ми їх вибираємо, які засідають в міській раді.? Чому не зробити добро для православної церкви, розмісти рекламу, пов'язану з благодійним концертом , який відбудеться 7 червня, щоб допомогти зібрати кошти дітям , батьки, яких загинули в зоні АТО, так ні їх жаба давить...треба думати про матеріальне, а не духовне. Господь вам воздасть по вашим трудам...
Юрко Показати IP 3 Червня 2015 13:27
На Волинь їде Ануфрій, тому МП потрібно терміново зарісавацца
просто лучанка до Юрко Показати IP 3 Червня 2015 14:07
Волинська єпархія УПЦ проводить уже п.ятий благодійний - чуєш - благодійний ! фестиваль для дітей-сиріт, а зараз - для дітей з родин загибдих в АТО. Загинули наші ж, волиняни, і що, ти їм поможеш? Чи твій Зінкевич? хай він проведе, чого ж!
лучани до просто лучанка Показати IP 3 Червня 2015 14:15
Московська секта на заході проводить фестиваль для дітей-сиріт, а на сході благословляє вбивць батьків цих дітей
лучанка до лучани Показати IP 3 Червня 2015 15:54
а можна сказати і таке - що на заході церква благословляє вбивць донбаських дітей та мирних жителів Донбасу. У Горлівці он поставили пам.ятник "жертвам неоголошеної війни", там загинуло вже 15 дітей)) І винуватять вони нас, західняків, у тому. Їздив же Філарет зброю просити, це так по -християнськи)) Людиною треба бути, людиною!!! Насамперед.
ого до лучанка Показати IP 3 Червня 2015 16:19
коментар було видалено
лучани до лучанка Показати IP 3 Червня 2015 16:45
Російський-фашист з благословінням РПЦ вдерся на українську землю,щоб вбивати.
лучанка до лучани Показати IP 3 Червня 2015 18:13
Ви чули, хто благословляв? Чули, як благословляв? Вас пересварюють, а ви ведетеся.
Хіхі Показати IP 3 Червня 2015 13:38
Саме смішно, що то має бути, мабуть, реклама концерту, який буде проводитися на потреби сиріт загиблих в АТО. Такі фестивалі у них уже років 5 на початку літа. І що доброго зробили? Сліпці
my_gift Показати IP 3 Червня 2015 22:05
"...директор комунального підприємства «Луцькреклама» Олександр Ковальський..., що міська казна втратить від безплатної реклами 1801 гривню надходжень." Тільки я не розумію це речення??
Лучанка Показати IP 5 Червня 2015 11:22
Комусь чужа, а мені рідна, Комусь ворожа, а мені свята, Людьми святими вона плідна, Що на Русі лише одна така! Ворота ада не здолали Цю церкву, хоч були тяжкі часи, Вогнем, мечем вірян лякали, Ксьондзи чіпляли різні ярлики. Пройшла через горнило воєн, Спустошень та всіляких потрясінь, Давали міць її устоям Бог, Богородиця, сотні святинь. Церква свята у настановах, Догматах, що від перших християн. Ісус Христос – її основа, А сім соборів це її штурвал. Свята у молитвах, відправах, Де різні нації – одна сім’я Зливають голоси у Лаврах, Звеличують в серцях Боже ім’я. Свята, бо грішних нас приймає, Допомагає донести свій хрест, Нас в покаянні обновляє, Щоб добре скласти нам життєвий тест. Свята в своїх Богослужіннях, В наспівах, що доходять до Небес. В ній відчуваю я спасіння, Духовну радість, що Христос Воскрес! Комусь чужа, а мені мати, Хоча і вередливе я дитя, Її не хочу я зрікатись, Вона веде до вічного життя! Ось яка наша православна церква!
Чернівчанин Показати IP 12 Червня 2015 11:50
Не думав що на Волині стільки ненависті в людях, що ж з вами трапилось? Якщо ви думаєте що можлива Україна побудована на вішій ненависті і злобі то ви помиляєтесь, ворог хоче зруйнувати Церкву, тому що Церква це те що може об'єднати людей в боротьбі з ним, а ви ведетесь на його брехню. Помилуй вас Боже.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus