USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Уряд подав у відставку

24 Липня 2014 18:14
Уряд під головуванням прем'єра Арсенія Яценюка подає у відставку, - інформує Українська правда.

Про це заявив Арсеній Яценюк.

Він зазначив, що після розпаду коаліції, в нього лишається два варіанти.

"Розпалась одна коаліція. Прем'єр розпочинає процедуру формування нової коаліції. Це означає, що він має взяти в коаліцію комуністів і регіонів. Я це не зроблю ні за яких обставин. Другий – якщо немає нової коаліції, а чинна розпалася, уряд і прем'єр зобов’язані подати у відставку. Я заявляю про відставку у зв’язку з розпадом коаліції і блокуванням урядових ініціатив. Так, більшість людей хоче дострокових парламентських виборів. І ми хочемо. Тільки є одна важлива річ. В чому різниця між національним лідером і політиканом. Різниця в тому, що національний лідер бере на себе відповідальність", - зазначив Яценюк.

Окрім того, додав, що у нашого уряду зараз немає відповіді на питання, чим платити зарплату, чим мені завтра вранці заправити БТРи, чим за які гроші, як утримувати армію і збройні сили, як не деморалізувати дух десятків тисяч людей, які не сидять у залі, а там, в траншеї під кулями.

"Те, що розпалась коаліція, що не проголосовані закони і немає чим платити солдату, міліціонеру, лікарю, заправити БТР, не прийнято рішення, щоб заповнити українські газосховища і перезимувати, щоб звільнитися від російської газової залежності, це- неприпустимо. Після того, коли розпалась коаліція, коли провалили закон по ГТС, всі ж все розуміють, дорогі друзі. Ми вперше хотіли допустити справжні європейські й американські кампанії і виключно з дозволу ВР України до управління ГТС і то тільки на 49%, труба в державній власності, контрольний пакет в державласності, і навіть це рішення завалили", - зазначив він.

Також Яценюк зізнався: "За що мені найбільше боляче, так це, що зараз - оплески в Державній думі Російської Федерації. От хто зараз виграв, от хто сьогодні святкує і от хто сьогодні буде банкувати".

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Анонім Показати IP 24 Липня 2014 18:35
Гунчика завтра представлять, а в понеділок у відставку піде - побив рекорд Башкаленка.
ж.идок Показати IP 24 Липня 2014 18:42
Треба сказати, що подати у відставку і піти у відставку - дві зовсім різні речі. Таки то так.
Я Показати IP 24 Липня 2014 19:18
Самий розумний і адекватний прем"єр !!!
Анонім до Я Показати IP 24 Липня 2014 21:23
Повністю згідна. Верніть Яценюка, ПРИДУРКИ! Він реально щось старався для України. Проєвропейський, молодий і сучасний, англомовний політик. Ось так ті трутні старі роблять з молодими і перспективними! Геноцид України продовжується!
Анонім Показати IP 24 Липня 2014 19:27
Завалили все в країні і тікати от же...!!!
Анонім до Анонім Показати IP 25 Липня 2014 12:26
І що ВІН такого старався. Прос* али кредити МВФ, опалювальний сезон під питанням, резерви НБУ зменшились, тарифи попіднімали, ціни на ліки, на бензин виросли, за ними і на все інше. Мало ? Може Європу вітчизняними товарами завалили ? Де гроші ? У 2012 році ВІН перший кричав про недопустимість замороження соціальних виплат, а тепер навіть не згадав. Краще втекти та в парламенті всістись.
пан Показати IP 24 Липня 2014 19:35
Ось де вороги! В такий час в кущ1?Майдан, чого мовчиш?
Анонім Показати IP 24 Липня 2014 20:24
Не має слів,
777 Показати IP 24 Липня 2014 20:26
ЗРАДНИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
екскурсовод Показати IP 24 Липня 2014 20:32
Кармани набили, можна і на пенсію, а там самі розбирайтесь! Дякуєм за розвал держави!. Порошенко дуже швидко вибудував диктатуру. Тепер він буде вертіти залишками України, як хоче. Масова істерія спрямована на придуманого ворога - Росію і Донбас. А з нього ніхто не запитає ні за війну, ні за порушення ВСІХ обіцянок, ні за розвал економіки. Точно так само ніхто не спитає з накрадених собі на покоління вперед членів цього уряду: Кубіва, Мусія, Авакова та інших гн*д, які остаточно розвалили країну.
все бачу Показати IP 24 Липня 2014 20:33
Почули, що пахне жареним.
факт до все бачу Показати IP 25 Липня 2014 07:57
В країні немає грошей, всейде на війну, а у регіоні, що давав не мало прибутків зі сталі, прокату, торгівлі, яка була орієнтована, як не прискорбно, на рашу-повна розруха! Сам уряд нічого нового не зробив для розвитку, а лише набрався кредитів ого-го, ну скоротили деякі привілеї... так це розвиток??? Накрали грошей, що були спрямовані на армію... і це "толковий" уряд ?!:) Ну ну...
Дончанин до факт Показати IP 25 Липня 2014 08:35
Яценюк ушел в отставку потому что нет денег не только на АТО, но и на зарплату. Следовательно, если ты бюджетник, то готовься затянуть поясок и посидеть без зарплаты. Если считаешь, что новый премьер найдет денежки - то глубоко ошибаешься. Ибо откуда денежки, если больше половины экспорта рухнуло в связи с конфронтацией с Россией, а четверть поступлений в бюджет (вклад Донецкой и Луганской областей) рухнуло в связи с АТО. Ну и, понятное дело, у "временных" нет времени. Поэтому и набивают свои карманы побыстрее, пока их не скинули.
Анонім Показати IP 24 Липня 2014 23:04
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus