USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Уродженець Росії загинув за Україну і за брата

19 Серпня 2014 08:44
Доброволець Андрій Бровінський народився у РФ, але віддав своє життя за Україну під час боїв з терористами на Донбасі, йдеться в сюжеті ТСН.19:30. Чоловік помер ще 40 днів тому, а його матір і досі не вірить, що він більше не повернеться додому. У родині не знали, що Андрій та його брат-близнюк воюють у зоні АТО. Батькам добровольці розповідали, що служать у Бердичеві.

Територія була контрольована українською армією, але час від часу бойовики влаштовували там диверсії. Того разу бойовики відкрили мінометний вогонь. Андрій зреагував миттєво і прикрив собою брата.

"Осколки він прийняв на себе, потім мене накрило далі. Його вбило. Вже потім, коли була перекличка, я почув, що про Бровінського ніхто не каже. Вже потім я дізнався, що його немає", - розповідає брат героя.
Зараз контужений, але живий завдяки своєму найближчому родичу, зараз проходить реабілітацію у військовому санаторії на Вінниччині. Хлопець розповідає, що бути патріотами і справжніми чоловіками їх навчив батько - російський військовий. Україну родина вважала своєю батьківщиною, адже перебралася сюди, коли близнюкам було по 13 років.
Добровольцям не бракувало бойового духу у зоні АТО, а от надійної захисної екіпіровки не було. Замість каски на загиблому Андрієві був військовий кашкет. Після смерті бійця його родина ніякої допомоги не отримала, йому не присвоїли ні звання, ні нагороди. Попри це Олександр після одуження планує повернутися у зону бойових дій. Воюватиме буде за двох - за себе і за брата.

Нагадаємо, раніше у Луцьку поховали "айдарівця", який ціною власного життя знищив танк терористів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патріот Показати IP 19 Серпня 2014 12:25
і сміх і гріх!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus