USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Уродженець Волині зняв відео-розповідь ветерана про загиблого на сході онука

5 Травня 2015 14:14
Зворушливе відео-зізнання ветерана Другої Світової війни до Дня Перемоги презентував Український інститут національної пам'яті. Режисером вражаюче зворушливого відео став Олесь Санін. Про це інформує ТСН.

У коротенькому ролику 97-річний Іван Залужний розповідає, що планував відзначити День Перемоги разом зі своїм онуком.

"Я хотів відзначити свято 9 травня, день великої Перемоги зі своїм онуком – лейтенантом Національної Гвардії. Але він загинув у бою під час захисту своєї Батьківщини", - тремтячим голосом каже ветеран.

"Мій онук часто казав, що я теж буду захищати так, як мій дід захищав. Він не раз казав: "Я готовий віддати життя за свободу своєї України", - продовжує ветеран.

На одному з кадрів літній чоловік тримає в руках орден "За мужність" ІІІ ступеня, який посмертно отримав його онук. 23-річний Іван Гутник-Залужний загинув 10 серпня 2014 року через вогнепальне порання під час обстрілу терористами блок-поста біля Амвросіївки Донецької області.



Ініціаторами зйомки виступив український уряд та Український інститут національної пам'яті.

Нагаємо, що раніше група "Інформаційний спротив" презентувала серію соціальних роликів "Пам'ятаємо. Пишаємося. Переможемо!".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянка Показати IP 5 Травня 2015 18:08
оце справжня військова еліта з діда-прадіда, Слава героям!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus