USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Усик нокаутував Мюллера. ВІДЕО

29 Серпня 2015 23:48
Восьму дострокову перемогу здобув Інтерконтинентальний чемпіон за версією WBO українець Олександр Усик. У третьому раунді він переміг технічним нокаутом південноафриканця Джонні Мюллера.

Про це повідомляє «Преса України».

У суботу, 29 серпня, український олімпійський чемпіон з боксу Олександр Усик провів черговий захист звання Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO. Йому протистояв боксер з ПАР Джонні Мюллер.

Бій боксери розпочали жваво. Перший раунд спортсмени «прицілювалися», однак до серйозного протистояння не дійшло. Домінував у ринзі Олександр Усик.

У другому раунді українець продовжував господарювати в ринзі, обмінюючись з суперником випадами. При цьому Усик жваво рухався, не дозволяючи південноафриканцю поцілити.

У третьому раунді Усик наніс потужний лівий боковий удар, який був нищівним для південноафриканця – він опинився у нокдауні.

Не встигнувши оговтатись, претендент все ж вирішив продовжувати поєдинок. Однак за кілька секунд серія потужних ударів українця знову змусила Мюллера зустрітися з підлогою рингу.

Потрібно віддати належне південноафриканцю – він знову піднявся. Але за кілька секунд він знову почав пропускати потужні удари від чемпіона. Серія шквальних ударів врятувала Мюллера від нокауту – арбітр у ринзі зупинив поєдинок. Перемога технічним нокаутом.

Відтак, Олександр Усик здобув вже восьму дострокову перемогу та захистив титул Інтерконтинентального чемпіона за версією WBO.



Нагадаємо, що Олександр Усик є Інтерконтинентальним чемпіоном за версією WBO з жовтня 2014 року, коли виграв цей пояс у бою проти південноафриканця Деніела Брюера.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що Усик нокаутував «Російського Богатиря». Українець достроково переміг росіянина Андрія Князева і захистив титул Інтерконтинентального чемпіона у важкій вазі за версією WBO.

Також з'явилася інформація про те, що РФ може заборонити Усику в’їзд до Криму. Зазначимо, що домівка боксера – у Сімферополі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
аяяй Показати IP 30 Серпня 2015 15:27
Украинец,хотя и родился я Крыму.Молодец!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus