USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В головному управлінні поліції Волині спростовують інформацію про обшук

20 Лютого 2017 20:52
Інформація про те, що в ГУ НП у Волинській області відбулись обшуки – «неправдива та не відповідає дійсності».

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

«Сьогодні о 17.38 на сайті інформагентства «Волинські новини» оприлюднено інформацію «В обласному управління поліції – обшуки». Офіційно повідомляємо, що інформація неправдива та не відповідає дійсності», – зазначають в поліції.

Нагадаємо, в пообідню пору 20 лютого стало відомо, що до будівлі управління прибули бійці корпусу оперативно-раптової дії «КОРД» та слідчі Генпрокуратури.

Так, біля будівлі ГУ НП знаходились два буси з бійцями і легкові авто. Чоловіки, які прибули до управління, не представились. Побачивши камеру, з двору відігнали буси, якими привезли спецпризначенців. За станом на 17:35 в приміщення внесли запакований кейс. В дворі управління перебували автомобілі на донецькій, одеській, рівненській, вінницькій, харківській реєстраціях.

Попередньо було відомо про те, що в управлінні тривають обшуки. Проте, за станом на 18:10 інформацію про обшуки спростував завідувач сектору комунікацій ГУ Нацполіції у Волинській області Віктор Гомоль. «Колеги проводять санкціоновані обшуки в області, ми надаємо їм допомогу. Вони працюють з документами, але у нас обшуків вони не проводять», – запевнив Віктор Гомоль.

Редакція Інформаційного агентства Волинські Новини з офіційним запитом звернулась у ГУ Нацполіції України та в Генеральну прокуратуру України з проханням прокоментувати візит силовиків в ГУ НП у Волинській області. Їх офіційну відповідь буде оприлюднено на сайті інформагентства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
A.C.A.B. Показати IP 20 Лютого 2017 22:11
Ну одного м**ара ви конкретно спалили!!! Я б сказав хто це але зараз воні буде... спецпризначенці секретні агенти АХАХА - КЛОУНИ!!! Що вони можуть??? Дітей на Майдані вбивати і ВСЕ!!!
Активіст до A.C.A.B. Показати IP 21 Лютого 2017 07:54
Ви не праві. Це герої невидимого фронту серед нас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus