USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьк приїдуть «Женихи»

5 Березня 2015 18:29
Комендійну виставу «Женихи» поставлять у Луцьку в середу, 18 березня о 19:00, на сцені Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.

Постановку на Волинь привезуть київські актори. Їхня трупа «Без кордонів» складається з акторів Київського академічного театру драми і комедії на лівому березі Дніпра, Національного академічного театру російської драми імені Лесі Українки та акторів з обласних театрів України, – кращих акторів, як заявляють організатори.

В головних ролях –народний артист України Володимир Горянський, також відомий як ведучий ранкової телепередачі«Ранок з Інтером» на телеканалі «Інтер» та Руслана Писанка – акторка, телеведуча, вела «Прогноз погоди з Русланою Писанкою».

«Женихи» – це комедія «по Гоголю», це класика, а тому, незважаючи на свій комедійний жанр, і навіть у час війни, вона потрібна. Потрібна для того, щоб люди відволіклися, «перезавантажилися» і налаштувалися на позитив. Бо ж, без сумніву, в Україні все буде добре, – переконані організатори вистави, яка відбудеться в Луцьку.

Так, комендійну виставу «Женихи» поставлять у Луцьку в середу, 18 березня о 19:00, на сцені Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.

До слова, група акторів «Без кордонів» цілий рік їздитиме містами України і показуватиме різні вистави. Свій тур вона почала минулої осені і вже побувала у Полтаві, Житомирі, Хмельницькому та Києві.

Зараз же і лучани мають змогу оцінити те, з чим на волинську сцену завітають київські актори.

Вартість квитків – від 80 до 300 гривень, і купити їх можна у касі драмтеатру з 14:00 до 19:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus