USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Через дитячий майданчик у новому мікрорайоні Луцька обмежать рух

29 Липня 2015 14:29
У Луцьку мешканці будинків №21 та №23, що на вулиці Гулака-Артемовського, скаржаться на неналежно облаштований заїзд автотранспорту поряд із багатоповерхівками. Враховуючи ж те, що поряд знаходиться дитячий майданчик, стихійний рух автівок може призвести до травматизму й навіть смерті.

Про це під час засідання 76-ої сесії Луцької міської ради повідомив депутат та член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук.

З його слів, у новому мікрорайоні, що на вулиці Гулака-Артемовського, між будинками 21 та 23 знаходиться аварійний заїзд транспорту. На думку депутата, єдиним вирішенням проблеми є встановлення обмеження руху автомобілів задля уникнення травматизму та нещасних випадків.

Таке звернення вже було під час попередньої сесії. Але, на жаль, тоді народні обранці його не підтримали. А тим часом машини їздять швидко, поряд граються діти.

Саме тому Поліщук запропонував не пошкодувати декілька тисяч гривень задля збереження життя і здоров’я людей, відтак, обмежити рух на вказаній ділянці.

Тож, цього разу, народні обранці ініціативу підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
діти Показати IP 29 Липня 2015 22:29
ну хоч іноді адекват проявляють наші обранці-за#ранці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus