USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В одному із районів Волині «зник» автобус, люди - обурені

4 Березня 2015 13:45
Старовижівських селян відрізали від цивілізації. Так, уже декілька днів поспіль не курсує автобус із Ковеля до села Рудня. Люди не мають можливості дістатися райцентру, лікарні, соцзабезу. Про це інформує Волинська газета.

Мешканців сіл Стара Гута, Смолярі, Сукачі обурені: перевізник їх ігнорує! Пояснення, що цей маршрут став збитковим, людей не втішає.

– Якщо фірма «Галактика» зобов’язалася до нас їздити, то хай виконує обіцяне, – говорить мешканка села Смолярі Любов Коржан.

Тим часом, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, записавши ім’я перевізника й маршрут «зниклого» автобуса, пояснив:

– У зв’язку зі стрімким подорожчанням пального перевізники справді стали відмовлятися від найменш прибуткових маршрутів. Така ситуація спостерігається не лише у Старовижівському районі чи на Волині, а й у всіх регіонах України. Тому керівники виконавчої влади областей звернулися до віце-прем’єр-міністра Геннадія Зубка із проханням дозволити головам облдержадміністрацій вирішувати питання щодо вартості проїзду в автобусах місцевого сполучення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вася Показати IP 4 Березня 2015 13:56
то для чого добивались на майдані до влади якщо вирішити не може нічого для чого треба було бити вікна і так далі? не розумію!
Лучанин до Вася Показати IP 4 Березня 2015 14:35
Ось і вилазить нагальна потреба децентралізації. Щоб вирішити питання автобуса в СУкачах треба рішати в Києві.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus