USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

В центрі Луцька створять квіткову алею: збирають розсаду

27 Березня 2015 17:12
Алею біля Свято-Троїцького кафедрального собору, в Луцьку, хочуть перетворити в Алею Небесної сотні, пам'яті всіх загиблих в АТО та Андрія Кузьменка.

Про це ідеться на сторінці Луцьк - місто квітів у Фейсбуці.

"Не будьте байдужими, долучайтесь! Давайте змінювати світ разом і почнемо з себе, почнемо з простого", - пишуть організатори.

Нагадуємо, 1,2,3,4 квітня з 10:00 до 17:00 відбуватиметься висадка квітів біля Свято-Троїцького кафедрального собору. Всіх дівчат, які хочуть допомогти та взяти в цьому участь, чекають в зазначений час.

З собою, пишуть активісти, бажано мати: гумові рукавички, практичний одяг, по можливості сапки або інше садове приладдя для висадки квітів.

З 28 березня по 4 квітня буде проводитися збір цибулин та розсади нарцисів та крокусів. Розсаду треба приносити у Волинську обласну бібліотеку для юнацтва (проспект Волі, 2). Бажано із землею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Корінний лучанин Показати IP 27 Березня 2015 19:08
ІДЕЯ ХОРОША - КВІТКОВА АЛЕЯ!!! Але тут бентежить одна річ, я пригадав отой клятий підземний перехід, який нібито мають розпочати будувати на Театральному майдані! Як оці памятні місця, я б сказав навіть СВЯТІ місця на Театральному майдані (бо не один молебінь за загиблими на війні було відслужено!) будуть спотворені дерибаном МАЙДАНУ. Ось такі переживання бентежать і я думаю що і багатьох лучан, волинян.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus