USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні – загальна мобілізація населення

2 Березня 2014 10:58
В Україні оголосили загальну мобілізацію населення.

Про це повідомив секретар Ради національної безпеки та оборони Андрій Парубій.

Рішення РНБО офіційно буде опубліковане зранку, військкомати почали працювати з 8-ї години ранку.

На своїй сторінці у Facebook Андрій Парубій написав, що працівники військкоматів вже почали телефонувати до громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
не вірю Показати IP 2 Березня 2014 11:04
Таку заяву може офіційно оголосити лише Президент, а не Парубій через соц-мережу, чи це вже офіційна трибуна високопосадовців?! Таких керівників поганою метлою треба гнати і не допускати до влади!!! Парубій - один з тих, хто підтримує міжнаціональну ворожнечу!!!
ANT до не вірю Показати IP 2 Березня 2014 11:14
На таких як ти, шановний, і була зроблена ця "деза", Щоб клюнули на цю дурницю і почали між собою гризтись. ПАРУБУЙ НІЯКИХ ЗАЯВ НЕ РОБИВ!!!!!
повірив до ANT Показати IP 2 Березня 2014 11:19
Не відмазуйте, це було в усіх інформагенствах опубліковано!!!
Анонім до не вірю Показати IP 2 Березня 2014 11:16
правильно.Вони хочуть показати ніби люди самі йдуть щоб потім гинути за них.Ганьба
Сергій до не вірю Показати IP 2 Березня 2014 12:53
Кому цікаво: http://www.mil.gov.ua/index.php?lang=ua&part=news&sub=read&id=32762
Анонім до Сергій Показати IP 2 Березня 2014 16:33
З'явилися питання до пунктів: 2.Чому не прозоро, адже весь час промивали мозги своює прозорістю, а тут самі ж і таємно? 4.Звідки візьме гроші КМ, якщо ще 2 дні тому вони казали що там порожньо? Клоуни! Хоча, ні, клоун - це поважна професія, а ці, так, блазні ху***
Сергій Показати IP 2 Березня 2014 11:41
То хай вони в Facebook і живуть, плодяться, пікемонів кормлять. Але прості люди на вас відіграються, щоб потім не плакали.
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 11:42
А що робити тим хто не визнає того шштунду во Президента???
Діма і Вова Показати IP 2 Березня 2014 12:05
Михаил Жванецкий - народу: И так тонко складывается ситуация, что при гражданской войне мы опять будем бить друг друга: то есть беспайковый — беспайкового, низкооплачиваемый — бесквартирного, больной — больного. Ведь все мы и вы понимаете, что до них дело не дойдет и дачу их не найдешь. И опять дело кончится масонами, завмагами, армянами и мировой усталостью, которая и позволит всем вождям от районных до столичных снова занять свое место. Что они немедленно сделают с криком: “Дорогу пролетариату! Народ требует! Народ желает, чтобы мы немедленно сели ему на голову!” А мы с вами расчистим им путь своей кровью. Такие мы козлы, не умеющие жить ни при диктатуре, ни при демократии. - Не готовы наши люди, — говорят вожди. - Не готовы! Жить еще не готовы. Помирать не хотят, а жить не готовы. Вот я и предлагаю: не бояться помереть в этом веселом и яростном мире. Врагов не бояться. Кто бы ни пришел — уголовник или патриот, вождь или сексот. Кто первый ворвется в квартиру — он и перевернется. Свобода стоит того, а эта жизнь того не стоит. Мужество рождается от трусости. Первый пострадает, второй задумается. И меньше сидеть дома. Легче идти на контакты. Настало время контактов и политических знакомств. Искать своего, порядочного, которому тоже жалеть не о чем. Искать легко — по лицам. У порядочных есть лица, у непорядочных и там и там вместо лица задница… И сходиться. Все уже ясно. Когда появится правительство, удовлетворяющее нас, — нас не будет. Когда появятся законы, разрешающие нам, — нас не будет. А когда они войдут в действие — и детей наших не будет. Поэтому первое. Свалки не бояться — тогда ее не будет. Землю брать — тогда она будет. Свободу держать зубами. Вождей, живущих с нами параллельно, угробивших нашу юность, — давить. И ничего не бояться. Хватит кому бы то ни было когда бы то ни было распоряжаться нашей жизнью. Каждый сам знает, когда ее закончить.
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 13:05
ще "нову" владу всіх посадять
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 14:53
А хто з ким буде битися? Росія на захід іти не хоче. Країну вже давно без нас поділили, раз ми самі між собою чубимося. Східні області завжди були за Росію. Виходить що західна Україна піде війною на східну і на Росію? Треба було раніше думати. В наш час є багато виходів з ситуації мирним шляхом. Перший - термінове переобрання уряду, який підтримумвався би усім народом, а вибори президента перенести після виборів в парламенти ЄС. Лише в цьому випадку збережеться цілісність країни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus