USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Луцьку виступив мегапопулярний український діджей

31 Серпня 2008 12:00
У луцькому нічному клубі «Золото» 29 серпня відбувся виступ відомого київського дискжокея DJ Lutique. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Вечір справжньої клубної музики розпочав Леонід Гловінський (DJ Маяк), який завів публіку запальними хітами. Близько опівночі свій виступ розпочав Владислав Чехович (DJ Lutique), який впродовж 3-х годин піднімав відвідувачів клубу на танці музикою як інших виконавців, так і власною. Серед них були відомі його роботи – такі, як «So much more» і «Тітри», що вже давно стали відомими серед загалу.
Як розповів DJ Lutique, про існування клубу він дізнався від відомого українського дискжокея із Луцька Артема Дикого (DJ Артем Неба).
Загалом в пана Чеховича склалося позитивне враження від клубу, особливо від атмосфери, яка там панувала. На запитання, які стилі переважають у його грі, DJ Lutique зазначив, що передбачуваних стандартів у нього не існує і стилі змінюються залежно від настрою публіки.
Загалом диск жокей розповів, що музика завжди була у ньому, однак реалізувалася у професію в 1999 році. Тепер він є резидентом популярного київського нічного клубу «Арена» та московського клубу «Лондон».
Довідково:
DJ Lutique вперше виступав у Луцьку два з половиною роки тому в клубі «10-та кегля» (нині клуб «Zefir»). Цей приїзд до обласного центру Волині – другий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus