USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Вар’яти» дадуть у Луцьку одразу два концерти

28 Лютого 2017 14:08
Додатковий концерт гумор-шоу «Вар'яти» та Сергія Притули відбудеться 1 березня о 17.30 в Луцьку.

Нагадаємо, веселі хлопці з Вар’яти-шоу на чолі з Сергієм Притулою завітають до Луцька з новою шоу-програмою. Так, концерти відбудуть о 17:30 та 20:00 годині 1 березня у приміщенні драмтеатру ім.Т.Г.Шевченка.

Як повідомляють організатори, у новій програмі зірки телебачення представлять лучанам жарти про сімейні відносини, про любов та ревнощі, про життя в українському селі, про стосунки з любимою тещею - і це ще не все. Програма шоу оновлюється кожного місяця і другий раз в одному й тому ж місті не повторюється.

«Вар’яти» – це єдине в країні гастролююче україномовне шоу. За шість років існування хлопці об’їздили майже всю країну і дали концерти навіть у маленьких містечках. Минулого року «Вар’яти» дали рекордні 122 концерти.«Їх люблять усі – і діти, і дорослі. Гумор Вар’яти-шоу зрозумілий кожному. Стосунки між чоловіком і жінкою, тещею і зятем, батьком і сином, начальником і підлеглим – більшість історій для своїх мініатюр артисти беруть з власного життя. Тому це шоу по-справжньому можна назвати народним», - йдеться у повідомленні.

«Вар’яти» – це шість артистів на чолі з Сергієм Притулою. Протягом 2 годин вони тримають зал, не даючи ані на мить розслабитись. «В нашому арсеналі гумористичні сценки, монологи, пісні і все те, що здатне викликати у публіки здоровий сміх, який переходить в гомеричний регіт», – говорить про шоу Сергій Притула.
Довідка:

ВАР’ЯТИ-ШОУ було створено в 2010 році одними із кращих представників українського гумору. Шоу позбавлене російської мови та нецензурної лексики, практично відсутні жарти «нижче пояса» та на політичну тематику – переважає побутова тема.

Очільник «Вар’ятів» – відомий український шоумен та телеведучий Сергій Притула.

Сьогодні до складу «Вар’ятів» входять артисти: Сергій Притула, Володимир Жогло, Володимир Ковцун, Віталій Тильний, Сергій Полупан, Валентин Сергійчук.

Восени 2016 на Новому каналі вийшла телеверсія Вар’яти-шоу.

Детальніше дізнатися про концерт можна на офіційному сайті «Вар’ятів», а також на їхній сторінці у Фейсбук та ВК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
555 Показати IP 1 Лютого 2017 20:17
"Вар"ятам" вже пора переходити в шоу "Зважені та щасливі". Бо то, що вони " несуть " зі сцени, дуже вже низькопробне, хоч і українською.
Надія Показати IP 17 Лютого 2017 11:25
Вар’яти не торкаються жартів про політику, що мені особисто дуже подобається.
Луцьк Показати IP 17 Лютого 2017 11:27
шкода, що квитків вже нема :(
ВВ Показати IP 17 Лютого 2017 15:16
Шкода, що квитки майже вдічі дорожчі від минулорічної ціни! Зажираються після ТВ
Роман Показати IP 1 Березня 2017 23:38
Був сьогодні на концерті. Третій раз. Перед цим був минулого року в червні і лютому. Що можу сказати. Перші два рази був дуже задоволений, смішно і прикольно, та цього разу все з точністю навпаки. Дуже банато сценок і мініатюр повторюються з минулих разів, якщо брати вкупі, то третина концерту точно. Сам Притула закінчив концерт на дуже позитивній ноті зі словами, що цього разу вони прставили два концерти підряд і квитки розібрали, а на наступний планують вже три. Панове, з таким підходом до глядача у Вас і на один ніхто не прийде. Особисто мене Ви більше точно не побачите. Пишіть нові жарти і нормально готуйте програму. Я реально сьогодні там сидів з відчуттям, що мене тримають за лоха. Плюс згідний з плпереднім відгуком стосовно ціни, що вже геть позажирались. Якщо на самий перший концерт, на який я ходив я платив за білет 180 грн. і сидів в третьому ряді, то цього разу заплатив 300 за чотирнадцятий.
лучанин Показати IP 5 Березня 2017 09:27
Повністю згідний з попереднім коментарем. Концертом не задоволий. Рекламували, що нова програма. Де вона??? Гроші в два рази більші ніж того року за ті самі жарти!!!! Хлопці, схаменіться!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus