USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Вечір пам'яті загиблого волинянина Станіслава Максимчука

28 Липня 2015 17:17
Загиблого у війні Станіслава Максимчука помʼянули у селищі Голоби Ковельського району.

27 липня минув рік зі дня його загибелі, ‒ повідомляють у прес-службі Ковельської РДА.

На захід зібралася громадськість селища Голоби спільно з головою райдержадміністрації Віктором Козаком, головою районної ради Ігорем Верчуком. Прийшли також його вчителі, однокласники.

Вечір пам'яті відбувся у центрі, й провели його однокласники Станіслава – Ірина Войтюк та Руслан Савлук. Ініціював захід благочинний Голобського благочинного округу УПЦ, настоятель Свято-Георгіївського храму, ієромонах Ніфонт.



Попередньо, 26 липня, в Свято-Георгіївському храмі відбулася поминальна панахида.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новинираніше, 19-річний житель селища Голоби Станіслав Вікторович Максимчук загинув у 28 липня 2014 року внаслідок запеклих боїв підрозділів Збройних Сил України за стратегічну ключову висоту на кордоні Луганської, Донецької та Ростовської області Росії - Савур-Могилу. За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, Указом Президента України Петра Порошенка від 15 травня 2015 року, старший солдат Станіслав Максимчук посмертно нагороджений орденом “За мужність” III ступеня.

На честь Героя відкрили меморіальну дошку в селі Голоби на Ковельщині.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus