USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ветерана з Волині Президент нагородив орденом

8 Жовтня 2013 17:29
Миколу Корпачова, ветерана Великої Вітчизняної війни, Почесного громадянина Ковеля нагородили орденом «За заслуги» III ступеня.
Такої відзнаки його удостоєно Указом Президента України Віктора Януковича за вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичного виховання молоді, багаторічну плідну громадську та професійну діяльність.
Державну відзнаку вручив голова облдержадміністрації Борис Клімчук.
«Це людина, яка навчила мене роботі з дітьми, коли я розпочав свою педагогічну діяльність. Мудрість, терпіння, толерантність – цього мене навчив саме він», - сказав очільник області.
До слова, Микола Корпачов свого часу працював у Ковельській ЗОШ №7 і його завжди шанували учні та колеги. Також очолював Раду ветеранів війни, праці і Збройних сил Ковеля, і понад 20 років є активістом ветеранського руху. За сумлінну багаторічну працю нагороджений орденами «Вітчизняної війни» ІІ ступеня, «За мужність» І та ІІ ступенів, медалями «За відвагу», «За бойові заслуги». Усього має двадцять шість нагород. Орден «За заслуги» ІІІ ступеня, який він отримав сьогодні, 8 жовтня, уже двадцять сьомий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus