USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Ветерани сварилися і хвалили губернатора. ФОТО

9 Травня 2013 10:00
Зустріч з ветеранами відбулася у Волинському обласному госпіталі для інвалідів війни 9-ого травня.

Під час заходу Борис Клімчук привітав ветеранів зі святом Великодня і Днем Перемоги. Розповів він і про те, як за останні декілька років вдалося покращити умови у медичному закладі.

Окрім того, губернатор додав, що уже наступного року планують почати ремонт даху та будівництво 5-ого поверху. «Цей госпіталь – недешева штука для області», - зауважив він. Так, за словами очільника ОДА, в середньому перебування одного пацієнта в установі у день коштує 200 гривень. Тож, з його слів, цей медзаклад є одним із найкращих госпіталів в Україні.

Не обійшлось, щоправда, і без скарг пацієнтів. Утім нарікали не на проблеми у медзакладі. Так, один і з пацієнтів зазначив, що погано працює санаторій Турія. Однак губернатор сказав, що все залежить від господаря. А покращити умови в санаторії планують уже найближчим часом.

Інший ветеран почав бідкатись, що в області «погано працює соціальна сфера». Він зауважив, що вже давно намагається провести телефон у свою домівку, але у нього це ніяк не вдається. Мовляв, відповідальні за це працівники не можуть йому зарадити.

У відповідь на це губернатор обурився і зазначив, що у волинян є проблема все узагальнювати. У якомусь конкретному питанні працівники соціальної сфери працюють добре. Ви скажіть про свою ситуацію, напишіть. А так Ви ображаєте людей, які працюють всього за 1200 гривень, - порадив Клімчук.

Так, трохи посперечавшись із пацієнтом госпіталю, губернатор таки порадив конкретизувати проблему. «Не ображайтесь за цю всю перепалку», - підсумував він.

Однак інші пацієнти похвалили очільника ОДА. Мовляв, умови в госпіталі – хороші.

Після розмови з ветеранами відбувся святковий концерт. Його влаштували вихованці Волинського державного училища культури і мистецтв імені Стравінського.

Окрім того, ветеранам традиційно вручили гвоздики. А присутній у залі директор державного виробничо-торгового підприємства «Волиньфармпостач» Михайло Півнюк презентував закладу медикаменти загальною вартістю у 12 тисяч гривень.










































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ми не раби Показати IP 9 Травня 2013 10:32
А чому медперсонал так чемно вишикувався перед гостем? Подумаєш, Сам завітав. Не люблю я цього низькопоклонства. Хай він тремтить, а не лікарі.
Валентина Показати IP 9 Травня 2013 10:45
Сумні очі у Бориса Петровича. Я думаю що нелегко йому тримати цю ношу на своїх плечах. І тим більше, що мало хто все це розуміє. Здоров'я нам всім...
леся Показати IP 9 Травня 2013 10:55
Не хвилюйтеся, пані, ми всі допомагаємо Борису Петровичу нести цю ношу, бо ж працюємо чесно і самовіддано. Тож власне, це ми й несемо. А високошановний Борис Петрович тільки контролює цей процес.
ПЫФ ПАФ Показати IP 9 Травня 2013 11:04
Чьо цю жіночку в халаті з посадовцями не описали у статті? це главврач госпіталя?
нуф наф до ПЫФ ПАФ Показати IP 9 Травня 2013 13:46
нє, англійська королева.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus