USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Відбулися обшуки в заступників очільника Волинської митниці та начальника «Ягодина»

18 Серпня 2017 21:06
Журналіст Євгеній Плінський опублікував документ, у якому йдеться про обшуки у заступників Віктора Кривіцького та начальника “Ягодина”.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Оскільки прокуратура мовчить, а фігуранти пошуків та затриманих на Волинській митниці намагаються “зам’яти”, піділлю масла в огонь. Публікую документ, згідно з яким обшуки відбувалися не лише у керівника Волинської митниці Віктора Кривіцького, але і у обох його заступників – Леоніда Негрича та Василя Германа, а також начальника митного поста “Ягодин” Олександра Онікійчука“, – йдеться у дописі.

"Про те, в якій розкоші живуть заступники Віктора Кривицького Негрич і Герман є прекрасний матеріал Дмитра Гнапа:
Про те, що з себе представляє керівник митного поста “Ягодин” Олександр Онікійчук (який раніше обіймав посаду начальника поста “Устилуг”) можна судити по його декларації.

За 2016 рік статки Онікійчука покращився настільки, що йому позаздрить будь-який столичний бізнесмен.

При сумарному доході сім’ї приблизно 165 000 грн.

Сім’я купила новеньку Toyota Corola і задекларувала готівкою 180 000 грн.

Єдина для мене загадка це те, чому в список обшуків прокуратури не потрапив керівник митного поста “Устилуг” Михайло Богатирчук. Судячи з його декларації, на ньому як кажуть: “тавра ніде ставити”. Квартири, джипи, готівка, рахунки в банках …”, - пише журналіст.

Нагадаємо, в ніч на 17 серпня Генпрокуратура здійснила обшуки на Волинській митниці ДФС і продовжили обшуки сьогодні, 17 серпня.

Тим часом речник митниці Ігор Дильов назвав звинувачення на адресу митниці з боку прокуратури голослівними. З його слів, причиною тиску є те, що вона справно наповнює бюджет і показує стрімку динаміку надходжень. З його слів, митниця дала за 7 місяці 4 млрд грн. надходжень до бюджету, що втричі більше, ніж збирають волинські податківці з усіх волинян і становить половину консолідованого бюджету області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Andrij Показати IP 18 Серпня 2017 21:26
Якщ их не посадять то ничого не зминилося в наший Краини.... так нагло брешуть на камеру свому народу и мають всих за дурнив а в самих дупа не пидтерта, хабарники срани. Крадуть в своий Краини як пацюки......
Андрій Показати IP 18 Серпня 2017 21:56
"речник митниці Ігор Дильов" ????????? Бистрий хлоп і на митниці пресаташе і на ринку чотири контейнери тримає :))) як скрізь встигає чи там де гроші там І ігор???
Всезнайко до Андрій Показати IP 18 Серпня 2017 22:35
Дильова не чіпайте, він - Активіст!
Кусто Показати IP 19 Серпня 2017 08:41
Обшукувати треба раз у квартал вдома та кожен день при виході з роботи, може тоді стануть менше брати - слимаки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus