USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.62 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Відео, як на Волині малювали «патріотичну» стіну

31 Липня 2014 14:59
Патріотичними малюнками розмалювали стіну в центрі Нововолинська. Акція відбулася за ініціативи учасників групи "Ти особливий". Про це інформує Нововолинськ діловий.

"Спочатку охочі активно обговорили ідею фарбування стіни у соціальних мережах. Довго вирішували, що намалювати на тій стіні за пожежною частиною. Зрештою, зібралися тут, маючи ідею про козаків, а решту вирішили зімпровізувати", - розповідає учасник мистецького батальйону Вікторія.

"Сподіваюся, що молодь Нововолинська підтримає подібні ініціативи і підкине ще чимало ідей, аби ми прикрасили наше місто патріотичними малюнками. Це піднімає дух нашого народу і тих хлопців, які зараз на Сході. Мирного нам неба над головою", - додала активістка.

Ініціатор акції Павло Медина розповідає, що на фарбування такої стіни витратили близько тисячі гривень.

Вирішили ще зафарбувати тильну частину міськради, на яку ще не так давно владці намагалися скерувати 300 тисяч гривень із бюджету. Молодь обіцяє вкластися в сотню тисяч гривень, а решту перенаправити на допомогу бійцям на Сході.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що активісти розфарбували в'їзні знаки у Нововолинську, Ковелі, Горохові, Ківерцях та у селі Лище. Також волиняни прикрашають зупинки та розмальовують мости у патріотичні кольори. А нещодавно, нововолинські активісти розфарбували у патріотичні кольори стовпи.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ректор Показати IP 31 Липня 2014 15:58
на усе готові, аби в армії не служити Україні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus