USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Відміна «Ковель-Чернівці» на літо - маневр «Укрзалізниці»? ФОТО

24 Травня 2013 15:31
Більше тисячі підписів зібрали волонтери «Асоціації Молодих Реформаторів» під кожним зверненням до начальника «Львівської залізниці» Богдана Піха, гендиректора Укрзалізниці Сергія Болоболіна та голови Волинської ОДА Бориса Клімчука, - інформують у прес-службі громадської організації.

ДТГО «Львівська залізниця» відповіла на запит на інформацію заступниці голови АМоРе Марії Доманської. У відповіді держпідприємство повідомляє, що, так званий, рейковий автобус «Ківерці-Львів» не будуть скасовувати. Потяг буде курсувати щодня окрім середи та четверга. Натомість, потяг «Ковель-Чернівці» скасовують на літній період, а також скорочують маршрут дизеля «Ківерці-Підзамче» до станції Сапіжанка.

«Ми, як громадські активісти, мало віримо у те, що потяг «Ковель-Чернівці» відновлять восени. Адже, «Укрзалізниця» скасувала багато потрібних для людей потягів уже по всій країні. Тому, на нашу думку, це такий собі маневр. Мовляв, скасовують ненадовго, а потім восени не відновлять його. І люди не будуть протестувати, бо звикнуть за літо, що потяга нема!», – заявляють активісти.

Тож, збір підписів продовжується й надалі, щоправда із трішки іншими вимогами:

1. Відмінити рішення «Львівської залізниці» про скасування поїзда № 667/668 «Ковель-Чернівці» на літній період, а навпаки забезпечити безперебійний рух цього потяга за тим же маршрутом, для забезпечення постійного залізничного зв’язку між Волинською, Львівською, Івано-Франківською та Чернівецькою областями.

2. Не скорочувати маршрут № 6379/№ 6380 «Ківерці-Підзамче» до станції Сапіжанка, адже пересадки з одного потяга на інший спричинять незручності пересування та витрачення часу на переміщення з одного населеного пункту в інший.


Допомагають у зборі підписів громадські організації: «Національний Альянс», Луцька ФРІ, Центр Ефективної Комунікації. Активістами кампанії є: Дмитро Безвербний, Любов Карпюк, Юрко Червоний, Антон Геч, Вадим Свідерський, Марія Доманська, Антон Євтушок, Таня Бондарук, Іванка Антонюк, Олена Ковальчук, Ірина Кузьо, сестри Юлія та Оксана Ютовець.

Наразі активісти уже надіслали перший пакет підписів, аби не чекати до фінальної акції кампанії «Потяг – для людей!», 26 травня. Так, до начальника ДТГО «Львівська залізниця» Богдана Піха та генерального директора «Укрзалізниці» Сергія Болоболіна було надіслано звернення із 1123 підписами, і сьогодні буде передано 1378 підписів під зверненням до голови ОДА Бориса Клімчука. Решта підписів буде надіслана після фінальної акції, що відбудеться у неділю, 26 травня, о 19:00 на залізничному вокзалі Луцька. Додамо, що до 26 травня буде активна електронна петиція, під якою наразі підписалося 1242 людини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Люся Показати IP 24 Травня 2013 15:36
А де фото? Вн опустилис до рівня інтернет-спамерів?
Лучанин до Люся Показати IP 24 Травня 2013 15:37
Ні, від них просто усі фотографи повтікали
234 Показати IP 24 Травня 2013 18:17
Це Волиньпост тролить????)))))))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus