USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відомі лучани запрошують прибрати місто. ФОТО

19 Квітня 2013 08:11
До акції «Зробимо Луцьк чистим! 2013», що відбудеться 26 квітня, запрошують долучитися як відомі лучани, політики та громадські діячі, так і звичайні перехожі.

Під час підготовки екологічної акції «Зробимо Луцьк чистим» організатори спілкувалися із різними людьми: відомими і не дуже, популярними за своєю професією, політиками, та простими перехожими.

Саме цих людей організатори СГО «Молодіжна платформа» помістили на сіті-лайти та бігборди, а також афіші у електронному форматі, які повідомляють інтернет-спільноту про екологічну акцію «Зробимо Луцьк чистим!».

Адже лучани повинні знати в обличчя активістів, які не бояться долучатися до різноманітних акцій, та прагнуть зробити Луцьк кращим.

Нагадаємо, акція відбувається у рамках громадської кампанії «Зробимо Україну чистою! 2013».

Прибирання у Луцьку відбудеться 26 квітня.

За словами організаторів, головна мета цієї акції – показати людям, що необхідно робити свою країну кращою, і починати варто з себе.




































































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
андрій Показати IP 19 Квітня 2013 10:05
відомих можна на пальцях однієї руки порахувати.
ЛЕОНІД Показати IP 19 Квітня 2013 12:49
Їх "знає" тільки автор "статті"!!! БРЕЕЕЕЕЕД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Леопольд до ЛЕОНІД Показати IP 19 Квітня 2013 13:19
Якщо вони не відомі тобі - це ще не значить, що вони нікому не відомі. Піди краще з кентами бахни "Чернігова" з семками, і не забудь потім пляшку розбити, а пакет кинути під ноги.
Forever Autumn до ЛЕОНІД Показати IP 19 Квітня 2013 14:04
От не треба. А кого з Луцька знаєте ВИ? Якщо людина - тусує в політиці, серед молодіжок, слухає радіо, тусує у старому місті, по подіях різних, на концертах, якщо вона дивиться місцеві ТБ і відвідує конци у ЛУЦЬКУ, культурно-масові акції тощо - то людей звідси - бачили однозначно)))
коля гопата Показати IP 19 Квітня 2013 15:44
Ці люди невідомі тільки тупим малалєткам і забитим полішукам які крім роботи(якщо така є) і генделика біля підїзду нікуди не ходять, а тихо тусуються в себе на райончику

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus