USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Для волинян – телепрограми й кіно у форматі Full HD

4 Червня 2013 19:10
Кошти на придбання нового телевізійного обладнання отримала Волинська обласна державна телерадіокомпанія від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Вручення сертифікату у розмірі 100 тисяч гривень відбулося 4 червня у медіа-домі Волинської обласної державної телерадіокомпанії, що за адресою Словацького, 9.
У рамках соціальної програми «Українське кіно на «Новій Волині»» благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» профінансував придання прав на трансляцію кінострічок, а також придбання двох комп’ютерних станцій (для нелінійного монтажу відео у форматі Full HD і для створення 3D графіки).
Заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Констанкевич зазначила, що правління благодійного фонду з радістю підтримало цей проект.


«Власне, із вдячністю хотіла би оголосити, що рішенням правління ми передаємо для Волинської обласної телерадіокомпанії сертифікат на придбання телевізійного обладнання у розмірі 100 тисяч гривень. Ми віримо в те, що це обладнання буде вам на користь та слугуватиме для гарних справ», − додала Ірина Констанкевич.


За її словами, благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» в переддень дня журналіста має програми, розраховані на оздоровлення, тому десять працівників Волинської ОДТРК у серпні цього року матимуть нагоду відпочити на курорті «Буковель».
Заступник генерального директора Волинської ОДТРК Микола Гловацький розповів, що цьогоріч Волинська ОДТРК прийняла рішення про виготовлення програм у форматі Full HD (примітка - широкоекранний формат для трансляцій телебаченням програм з високою роздільною здатністю відеозображення – 1920/1080 пікселів).


«Хочу подякувати благодійному фонду Ігоря Палиці за благі діла. Ви зробили внесок у розвиток загалом Волинського телерадіопростору, тому що все виготовлене буде на аналоговому телеканалі «Нова Волинь». Наші працівники будуть приємно вражені, я переконаний у цьому», − повідомив Головацький.

Також під час презентації програми генеральний директор Волинської ОДТРК Ольга Куліш зазначила, що пізніше на сайті телерадіокомпанії шляхом голосування лучани матимуть змогу обрати ті українські кінострічки чи фільми світової класики, які б хотіли бачити на екрані «Нової Волині» у 2014-ому році.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Зю Побережнюк Показати IP 6 Червня 2013 16:42
Дядя Игорь, зачем тебе ещё один телеканал?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus