USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Відомий письменник може стати почесним громадянином Волині

17 Травня 2013 09:55
Володимира Лиса номінують на звання почесного громадянина Волинської області.

Про це йдеться на сайті Волинської облради.

Про те, щоб присвоїти відомому волинському журналісту та письменнику таке високе звання, клопочеться постійна комісія з питань духовності, релігій, освіти й науки, культури, засобів масової інформації.

Відповідну пропозицію внесла Валентина Блінова. Разом із тим, депутати підтримали клопотання своїх колег із комісії з питань соціального захисту населення, трудових ресурсів та з питань, пов’язаних із ліквідацією наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, яка рекомендувала присвоїти звання «Почесний громадянин Волині» митрополиту Ніфонту та Катерині Ващук.

Нагадаємо, згідно із Положенням рада визначає двох Почесних громадян Волині напередодні Дня незалежності України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Степан Горохівський Показати IP 17 Травня 2013 11:15
Особливо актуально дати звання почесної волинянки Каті Ващук, яка не захотіла обиратися в нардепи від Волині, а переметнулася до РИГИналів - тобто плюнула на Волинь. Ганьба!
777 Показати IP 17 Травня 2013 13:25
Фу Ващук і Н. Хай живе Лис!
Сергій Показати IP 17 Травня 2013 23:18
Ващук - не заслуговує. хто знає її як людину - званя почесного громадянина їй не дасть навіть в наступному її житті!!! це жінка хвора на жадобу до влади, але ніяк до громадян свого краю!!!
Саша Показати IP 18 Травня 2013 00:08
Володимиру Лису можна присвоїти таке звання хоча б за роман "Століття Якова".
волинянка Показати IP 18 Травня 2013 18:02
Товаришка Ващук не має ніяких патріотичних заслуг, окрім власних прислужницьких інтересів в імя свого власного збагачення. З огляду на те вона згідна служити будь-кому. Пан Лис - високо інтелектуальна людина, якою пишаються волиняни. Саме такі заслуговують на таке визнання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus