USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Відшукали 3 зниклих безвісти бійців «Світязя»: живі, в полоні

15 Вересня 2014 21:05
Трьох із п’яти спецпризначенців батальйону «Світязь», доля яких до цих пір була невідомою, відшукали. Вони, згідно з офіційними даними, потрапили в полон. Про це стало відомо 15 вересня під час засідання президії Громадської ради при Волинській облдержадміністрації, - повідомляє "Волинський інформаційницй портал".

Під час засідання присутні говорили про ефективність діяльності інформаційного пункту, організованого місцевою Самообороною. На підтвердження слів присутнім повідомили, що сьогодні вдалось з'ясувати місце перебування трьох волинян, які не повернулись додому після обстрілу під Іловайськом.

Так, Мирослав Столярчук, Олександр Сацюк і Олександр Полінкевич живі, проте вони потрапили в полон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
валентина Показати IP 15 Вересня 2014 23:00
Я извиняюсь, но хочу уточнить, нашелся Александр Полинкевич или все-таки Сергей Поминкевич? Мы за него очень переживаем? Пожалуйста, уточните.
Дончанин Показати IP 16 Вересня 2014 07:33
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus