USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вісім родин загиблих в АТО бійців досі не отримали житла у Луцьку

27 Вересня 2016 11:27
Дві двокімнатні та шість однокімнатних квартир потребують родини загиблих у зоні проведення АТО бійців-лучан. Більшість очікує на виділення житла ще з минулого року.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 27 вересня.

Депутати розглянули питання про звернення до Кабміну щодо виділення коштів на забезпечення житлом родин загиблих бійців-лучан.

Член комісії Ігор Поліщук зазначив, що наразі він ще не має точної інформації про те, скільки виділили квартир родинам загиблих та поранених, скільки їх ще потребують виділення житла, яка сума коштів для цього необхідна. У зв'язку з цим, він подав відповідні депутатські звернення. Також Поліщук наголосив, що потрібно сформулювати конкретний текст рішення, що буде зрозумілим Кабміну.

Як повідомив голова Центру допомоги учасникам АТО Ярослав Мудрик, наразі вісім родин загиблих в зоні АТО військовослужбовців потребують житла у Луцьку. З йог ослів, йдеться про дві двокімнатні та шість однокімнатних квартир. Цьогоріч у чергу стали дві родини, решта очікують на виділення житла ще з 2015 року. Окрім цього, у місті потребують житла п’ять родин інвалідів, тож загалом потрібно 13 квартир. Ярослав Мудрик відзначив, що потрібно акцентувати на цьому увагу урядовців, аби «закрити цю ганебну чергу». З його слів, у обласній програмі йшлося про 22 родини в межах області, ця цифра була закладена з вимогою вимагати під неї коштів з держбюджету.

Члени комісії вирішили напрацювати текст звернення під час наступного засідання, завтра, 27 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
кравченко саша Показати IP 27 Вересня 2016 11:40
Замполіти мудрики сходіть ще послужить трохи ато на бренді,, ато,,,. маєте їхати до глубокої старості як ваш дід на бренді ВВВ.Ви свої квартири з квартирами загиблих не путайте,ви за що їх отримали
Анонімна мама Показати IP 27 Вересня 2016 13:40
Мудрика слухати - себе не поважати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus