USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Військова авіація покинула Луцьк на свята

29 Квітня 2016 07:00
Військово-транспортний літак Ан-26 забрав льотний і штурманський склад 7-ї бригади тактичної авіації вчора, 28 квітня. Продовжити польоти в Луцьку планують вже з 4 травня.

Про це повідомляє Організація Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ✈»

28 квітня на Луцькому військовому аеродромі приземлився військово-транспортний літак Ан-26. Він забрав льотний і штурманський склад 7-ї бригади тактичної авіації, яка нині дислокується у нас «в гостях» в зв'язку з ремонтом злітно-посадкової смуги на базовому аеродромі Старокостянтинів у Хмельницькій області, додому на великодні канікули.

«Наші дорогі крилаті гості теж люди, в них також є сім'ї, з якими вони хочуть провести Великдень у рідній домівці. Це для нас з Вами відпочинок і задоволення спостерігати за їхніми польотами, а для них це важка праця, завдяки якій ми маємо чудову можливість спостерігати цю неймовірну красу. Отож давайте всі разом подякуємо нашим дорогим крилатим гостям за першу частину неймовірного за своєю красою авіашоу і побажаємо їм смачної Паски і гарного відпочинку в сімейному колі», - пишуть волинські авіалюбителі.

«Згідно з попередньою інформацією, продовжать польоти вже з 4-го травня. Попереджаємо одразу - друга частина авіашоу буде ще цікавішою», - резюмують члени організації.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, планові навчальні польоти відбуваються на Луцькому військовому аеродромі для підвищення професійних навичок льотного складу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АСАВ Показати IP 29 Квітня 2016 07:31
АЯЯЙ Як дальше жити???
ВАСА до АСАВ Показати IP 29 Квітня 2016 12:28
сАРКАЗМ ЗДЕСЬ НЕ УМЕСТЕН!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus