USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Військова прокуратура «записала» волинянина, який зник під Іловайськом, у дезертири

4 Травня 2016 16:29
Волинянина, який зник під Іловайськом, військова прокуратура записала в список тих, хто самовільно залишив частину. Про це пише адвокат Василь Нагорний.

"Військова прокуратура Західного регіону України перевіряйте інформацію, яку отримали від прокуратури Луцького гарнізону та публікуєте. В "списках розшукуваних по СЗЧ", які ви виставили на своєму сайті, міститься недостовірна інформація", - йдеться у дописі правозахисника.

З його слів, до нього звернулася Лілія Леонтієвна, дружина бійця 2 батальйону 51 ОМБр Лавренчука Юрія Васильовича, 1985 року народження (село Старосілля Маневицького району), який ще 28 серпня 2014 року отримав поранення і безвісти зник під Іловайськом.

"Навіть, у військовій частині Володимира-Волинського він числиться, як безвісти зниклий, а військова прокуратура його виставляє в СЗЧ. (в списках №71, Івано-Франківська військова прокуратура). Вже тричі обставини його зникнення з'ясовували, СБУ відкрила кримінальне провадження, а ви своєю інформацією породжуєте масу чуток в селі, де мешкає родина і даєте підстави ворогам, якщо боєць в полоні, використовувати цю інформацію для пропаганди... Для вас це циферки і прізвища, для родини - біда і безпідставний сором. Не змушуйте людину звертатись до суду, припиніть знущатись над бійцями та їхніми родинами!!!", - додає Нагорний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВОНО Показати IP 4 Травня 2016 17:02
у нас нєт плєнних, у нас есть прєдатели Родины (с) ППС "Вислови військових прокурорів"
українка Показати IP 4 Травня 2016 18:04
Ті "прокурори" себе поводять як звірі без роду і племені, без серця і совісті. Їх ніби теж матері народжували! Чи там люди настільки тупі, що інформацію стулити до купи не можуть??? Це ж не прості описки чи неуважність - це просто ЗЛОЧИНИ проти наших бійців та їхніх сімей!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus