USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Військовий аеродром у Луцьку – у повній бойовій готовності

21 Травня 2014 11:12
У зв’язку з напруженою воєнно-політичною ситуацією навантаження на летовище збільшилося. Про це розповів заступник командира по роботі з особовим складом майор Андрій Вдовіцин.

«Військовий аеродром функціонує, ми тут постійно приймаємо літаки. Було менше навантаження, адже тут сідали літаки цивільні. Для більш ефективної роботи нам потрібні додаткові матеріально-технічні засоби. Тому ми звернулися у благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» з проханням про найнеобхідніше для функціонування військового аеродрому. Це автодорожна фарба для маркування злітно-посадкової смуги та автошини», - розповів Андрій Вдовіцин.

На аеродромі тривають льотно-методичні збори з бойового застосування бомбардувальної авіації. Черговий етап зборів відбудеться сьогодні, 21 травня.

«Для того, щоб літак злетів, виконується дуже велика робота. Тому була велика потреба у автошинах для спецтехніки, яка працює на подачі до польоту. Щодо злітно-посадкової смуги, то маркування потрібно оновлювати двічі на рік. Але його не оновлювали вже декілька років. Добре, що активісти нам порадили звернутися у фонд і там оперативно відреагували на наше прохання. Велике дякую і низький уклін благодійному фонду і особисто Ігорю Петровичу Палиці за допомогу», - зазначив Андрій Вдовіцин.


Допомога військовим від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» - системна і послідовна.

Про те, що Ігор Палиця фінансує українську армію Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло раніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Міша Показати IP 21 Травня 2014 11:14
За Палицею - майбутнє!
українець до Міша Показати IP 21 Травня 2014 11:28
коментар було видалено
Єгупець до українець Показати IP 21 Травня 2014 11:42
Да, Ольмерту впаяли по повній...
Теж українець до українець Показати IP 21 Травня 2014 11:54
Для чого гадити все хороше. За всі часи не пам'ятаю щоб одна особистість так багато робила для лучан. І не перед виборами, і не для піару, і не якоїсь яскравої мішури, а дійсно корисних речей. Вважаю паскудством паплюжити ім'я Палиці та діяльність його фонду.
Люстрація Показати IP 21 Травня 2014 11:44
То може давайте Кривицького з родиною трясонемо бо саме вони успішно розкрадали та розвалювали летовище і ще згадати Гоцалюка що хоче територію аеропорту відтяпати під мотивами якихось проектів
Лучанин до Люстрація Показати IP 21 Травня 2014 19:19
Люстратор, ти давай на схід і там люструй
белое крыло Показати IP 21 Травня 2014 13:39
Про Кривицкого.....Эта персона очень интересная.По рассказу одного из его экс-зяте.Данный персонаж.Успел прикупить в каждом областном центре Украины по очень большой квартире,дабы не держать много наличмана в квартире.И еще его дочурка Таня.К.какимто образом смогла избежать суда в деле про гибель мужа...А там УХ как не все просто.Кривицкий был и остается верен Медведчуку.Все еще в переди....и у этого клоуна.Не зря его старшая дочурка смогла забеременеть с 27 раза...не хочет Бог давать потомства.
Потрібно Показати IP 21 Травня 2014 14:14
злітну смугу на Луцькому летовищі взагалі заблокувати. Нема кому тут сідати крім путінського десанту. Загатити його бетонними плитами та і по всьому.Цікаво чи хтось з владців над цим міркував?
Нах до Потрібно Показати IP 15 Квітня 2016 22:19
Нах кацапюра, а то гіляка плаче за тобою
Галина Показати IP 26 Травня 2014 16:13
Про Ігоря Палицю, складається враження що жадоба, заздрість в нього не прищеплена, якщо в нього є противники, то це справжні заздрісники,скільки хороших справ він робить у нас на Волині ,це і стипендії студентам, підвищені стипендії кращим студентам, малозабезпеченим студентам, сиротам, студентські канікули в Буковелі,допомоги хворим на тяжкі недуги,це дуже маленька частинка , що я назвала те ,що робить Палиця, останнє це аеродром,я живу на 40-А кв,будуть бомбить аеродром .нашому кварталу не поздоровиться,але потрібно мислить логічно,якщо запрацює аеродром,то на повну потужність запрацює авіазавод,це робочі місця, та тепер зрозуміло що потрібно піднімать військову промисловість,скільки вийде на роботу військових, які були скорочені, вигнані на пенсію,а розвалить,заблокувать,це не будувать.А кривицький зі своєю донечною міг-би купить хоча б по декілька комплектів бронежилетів, касок, може врятувалиб хоч бодного бійця, може і гріхи їм зарахувалияь б.
сашко Показати IP 4 Квітня 2016 15:43
Пр*дурки линиви красять. полосы а трава в швах в сих в а-то а особенно того що в тапочках прапора вот така в нас армия ур*ди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus