USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Влітку Волинь прийме на відпочинок дітей зі сходу

25 Травня 2015 15:00
Волинська область готується прийняти на літнє оздоровлення не менше 200 дітей зі сходу України.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 25 травня, повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Очільник області звернувся до свого заступника Світлани Мишковець, аби вона, разом із районними та міськими очільниками, посприяла в організації підготовки до прийому не менше двохсот дітей зі сходу України - для оздоровлення в пансіонатах, санаторіях та таборах Волині. Також до цього завдання підключили й Федерацію профспілок Волині.

Так, голів районних рад зобов’язали організувати літній відпочинку для дітей у своїх районах, а також провести так звані «кущові наради» із цього питання і бути готовим доповісти на загальній нараді в другій половині червня.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що на Волинь надійшло недостатньо коштів, що вплине на виплату відпускних учителям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 25 Травня 2015 16:10
Якого фіга? Добрі такі, то з своїх персональних банківських рахунків виділяйте кошти і оздоровлюйте кого завгодно, а не за платників податків і профспілкових внесків. З Волині всі діти будуть оздоровлені цього літа, що Волинь вже бач готова приймати зі сторони, а свої, що "перетопчуться"?
Наталя Показати IP 25 Травня 2015 17:41
Пропоную ВН написати розгорнуту статтю про літні оздоровчі табори, що будуть працювати на Волині в 2015р. і вказати ціну путівки на дитину. Ми не можемо забезпечити своїх дітей відпочинком і оздоровленням. А крім переселенців є й наші - місцеві , що потребують допомоги!!!!! Ми платимо соц. внески а путівку мусимо купувати за повною вартісттю!
Анонім Показати IP 25 Травня 2015 18:26
Згідна з коментами попередніми на 1000%!!!! Добродіі нехай з своіх кишень розкошеляться на відпочинок дітей зі сходу, бо наші діти також треба оздоровлювати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus