USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ВНУ першим розпочав навчальний рік. ФОТО

31 Серпня 2009 13:40

У Луцьку відбулася перша посвята у студенти. Волинський національний університет імені Лесі Українки прийняв до своїх лав 2,7 тисячі першокурсників денної та заочної форми навчання. Про це 31 серпня повідомляє репортер «Волинських Новин».

Як вже стало традицією, ВНУ відзначає день знань на один день раніше від інших навчальних закладів області. Тому сьогодні, 31 серпня, ректор університету Ігор Коцан зібрав майбутніх першокурсників аби посвятити їх у студенти та прийняти до лав вишу.
Привітати студентів прийшли і представники влади, серед яких був голова облдержадміністрації Микола Романюк, голова облради Анатолій Грицюк, Луцький міський голова Богдан Шиба. Останній зауважив на важливості цієї події, адже навчання в університеті дає їм можливість стати гідними волинянами та будувати світле майбутнє нашої країни. На добре навчання першокурсників благословили представники Церкви.
Далі студенти урочистою ходою рушили до історичного факультету, де і відбулася інавгураційна церемонія. Під час урочистостей декани факультетів університету зустрілися із своїми студентами та виступили із промовами-звертаннями до, із цього моменту, своїх підопічних.
По завершенні посвяти із лекцією «Національна ідентичність, моральні обереги, досконалість технологій – цивілізаційний поступ України» виступив президент Національної радіокомпанії Віктор Набруско.
Довідково:
На 2009/2010 навчальний рік Волинський національний університет імені Лесі Українки прийняв до своїх лав 2 956 студентів денної форми навчання та 2 286 заочної форми. Із них 2 731 – першокурсники.
Найбільш популярними спеціальностями цього року стали «Документознавство та інформаційна діяльність», «Туризм», «Фінанси і кредит».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 31 Серпня 2009 13:47
для чого клепати потенційне безробіття?....понабирали на платне,а забезпечити гуртожитком,якісною наукою не можуть....тай хто дозволив зупинити рух у місті заради цього параду, невже не можна було в неділю ....машини дві години в пробках стояли....
Snap_x Показати IP 31 Серпня 2009 14:05
Як першим?????? В ЛНТУ посвята була 29 серпня!!!! Автор статті проснись!!!
Анонім Показати IP 31 Серпня 2009 20:26
І все таки Коцан красава
Анонім Показати IP 2 Вересня 2009 11:17
Якщо пишете новини шановні, то цікавтесь ними! Перша посвята була в ЛНТУ, а не в ВНУ(29.08.2009)!!!! Всябіда наша в непрофісійному ставленні до своєї роботи!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus