USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водієві, який насмерть збив пішохода, суд призначив умовний термін

8 Квітня 2016 10:01
Водія, який на початку лютого збив насмерть жінку на нерегульованому пішохідному переході в селі Копачівці, Рожищенський районний суд визнав винним.

Його позбавили волі на п’ять років, однак на підставі статті 75 Кримінального Кодексу України дали умовний термін. Тобто якщо протягом трьох років підсудний не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки, він буде звільнений від відбування покарання.

Про це йдеться у щотижневику Волинські Новини № 10 від 7 квітня 2016 року.

Аварія сталася 4 лютого 2016 року близько 19:20. Водій вантажного тягача «Вольво» у селі Копачівці на нерегульованому пішохідному переході не зменшив швидкість та не зупинився перед пішоходом. Унаслідок наїзду 57-річна жінка, яка переходила дорогу, померла.

Суд взяв до уваги те, що потерпіла сторона не наполягала на додатковій мірі покарання, а в обвинуваченого робота водієм є основним джерелом доходів його сім’ї. Тому вважав можливим не застосовувати до нього додаткового покарання у вигляді позбавлення права керувати транспортними засобами.

Феміда дійшла висновку, що підсудний може виправитися без обмеження волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 8 Квітня 2016 10:32
Це як легко можна завалити прокурора підстерегти на вулиці і завалити необережно Запорозцем

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus