USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волонтерський КВН: у Луцьку жартували заради перемоги

8 Жовтня 2015 00:11
Перший волонтерський кубок КВН відбувся у Луцьку. Перемогу здобула київська команда «АГА». Кошти, зібрані під час дійства та виручені за квитки, волонтери витратять на забезпечення бійців 14-ої окремої механізованої бригади. Про це повідомляє Волинське Агентство Розслідувань.

Так, змагання веселих та кмітливих відбувалися 7 жовтня. Гостей свята веселили учасники Ліги сміху Центр команда «АГА» (Київ), учасники Ліги сміху Захід «Безумная молодежь» (Мукачеве) та учасники всеукраїнської ліги сміху «Замок Любарта» (Луцьк).

Оцінювали жартівливий батл голова волонтерської організації «Волинь SOS»Тетяна Должко, очільник ГО «Автомайдан України» Андрій Попик, начальник департаменту інфраструктури та туризму ОДА Іван Мирка, фотограф Павло Березюк та журналіст і волонтер Мирослав Ватащук.


Команди змагалися у конкурсах візитка, розминка, біатлон, конкурсі капітанів та музичне домашнє завдання.

Учасники гумористичних змагань змусили лучан добряче посміятися. Жодна з команд не забула пожартувати над відсутністю у Луцьку гарячої води та висунула веселі версії, хто ж може стати наступним мером міста.

КВНщики із «Замку Любарта» повеселили глядачів детальним описом виготовлення цукерок «Рачки» та сценкою з букетом нареченої на весіллі. А ще вони розповіли гостям вечора, що українські журавлі, пролітаючи над територією сусідньої федерації, кличуть зовсім не «курли-курли», а добре відоме «ла-ла-ла-ла-ла». Зал буквально вибухнув оплесками, коли на гумористичній арені з’явився «Віталій Кварцяний», який погрожував стрибком із балкону. «Нас запросили сюди веселити людей»,- виправдовувався капітан команди. Проте «Кварцяний» нагадав, що ФК «Волинь» ось уже 50 років чудово справляється із цим завданням. Випив за здоров’я гостей і голова села Великі Пузички, що у Мексиці.


Закарпатці із «Безумной молодежи» порадували глядачів своїм колоритом: демонстрували, що вийде, якщо поєднати айкідо і діалект, як виглядатиме реклама зубної пасти «Колгейт» на Закрпатті та навіть виконували хіт «ми із Закарпаття, нас затопило». Шалені оплески зірвала передача «Жди меня» у виконанні гумористів: тут і чоловік, який шукав пару своєму пекінесу, і Мауглі, який в аквапарку загубив ведмедя Балу, і випадковий гість, який просто продавав рамочки для фото. Та чи не найбільше до душі усім припав Віталій Козловський, який «загубися і не може знайти себе».


Кияни з команди «АГА» вразили всіх вдалою імпровізацією на капітанському конкурсі – капітан жартував на теми, які вигукували глядачі із залу. Тож гості вечора дізналися про два види манної каші (мамину та з грудочками), як жіноча логіка пов’язана з попкорном та про чоловічу дружбу, яка існує після пляшки коньяку та при потребі позичити 200 гривень. А у музичному домашньому завданні багато хто впізнав себе – КВНщики дуже вдало передали атмосферу Дня народження, «коли твої батьки запрошують своїх друзів».

Гра була напруженою – за сумою балів лідирувала то одна, то інша команда. Проте у підсумку переможцями стала команда з Києва «Ага», тож Перший волонтерський кубок КВН поїде до столиці.

Другий результат показала мукачівська «Безудержная молодеж», а третю сходинку посіли лучани із «Замку Любарта».

Після закінчення дійства усі охочі також могли пожертвувати кошти для допомоги військовим. Суму, зібрану завдяки КВНу, організатори повідомлять згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
рекет Показати IP 8 Жовтня 2015 01:29
деякі (більшість!!!) членів жюрі інтелектом не блищуть)))))...лисий і кучерявий задавали такі питання і так)))))...(особливо лисий) що хотілось вийти!!! а рижій ніхто не поясив що табличку треба догори підіймати а не попереду себе(оцінка для глядачів)..а так все норм...як завжди волонтери(зараз кожна собака так називається)..переслідують різні цілі(як моральні так і меркантильні). (зробивши добро...мовчіть..і буде вам ласка Божа)
d Показати IP 8 Жовтня 2015 08:01
скільки зібрали чого не написали?
Вітя Присяжнюк Показати IP 9 Жовтня 2015 15:41
Хотілосяб висказати свою СУБ ЄКТИВНУ !!!! точку зору про гру. Як не дивно,рідко це трапляється,особливо на теренах Волині,судівство було чесним і обєктивним...місця розподілили правильно,по грі комад,..ну і по реакції залу...хіба що Замку зависили на 2-4 десятих візику(на 5 не виглядали)..і Мукачево на 6-8 десятих розминку(не можна ставити максимум за одну хай навіть ДУЖЕ смішну відповідь) 1)Київ--Візитка --смішна дуркувата візитка..розминка--свій стиль..який не пішов у маси..а лише на КВНщиків...Капітанський--дуже смішний!! домашка--дуже смішна(два виходи тата можна б було забрати)--ЗАСЛУЖЕНЕ 1 МІСЦЕ 2)Мукачево--Візитка--жарти класні..неправильно побудова привітання..результат слабенько зайшли(жюрі моглиб і нищі бали дати)..розминка--сіренько..останній постріл--БОМБА))(Ми з Закарпаття-нас затопило) капітанський--нормально..домашка--гарно збита--відіграна-+пісні(супер)..жді мєня--2 ведучих тормозять темп і плотность гумора--2 місце заслужено 3)Замок Любарта--(Кому дається багато--з того буде більший спрос(цитата з Біблії)) Візитка--смішна..гарно відіграна..но якогось милого голова Михайло був задіяний у всіх жартах..це мінус...повинен бути в образі.!!.або ж переодягатись у форму команди розминка--почали з Палиці здорово..мали вигравати...але жюрі чомусь поставило такі бали капітанський--по текту непоганий..по здачі--брєд..(шапку яка пів фейса закриває потрібно припідняти+витримувати паузи де смішно.. як робили опоненти) домашка--люди в залі казали що це було? почали з вчительки дуже добре...мексиканці--і пісні жарти(саме таким блоком)-повна лажа!!..балкон--хотів промовчати..але скажу..брати чужі ідеї чи ходи це також плагіат..ая-яй!! не можна)))..фінальна пісня могли вирулити нею...но тільки люди почали вставати вона закінчилась--облом))..зробилиб мікс щоб спочатку заграв вступ оригіналу Українського гімну..а далі виб качнули зал..а так заслужене 3 місце....доречі ..неважливо який результат ,потрібно мати повагу до глядача і не втікати нервово зі сцени ....а так гра --не погана мета --хороша ведучий--все нормально. Слава УКраїні!!!
Залежний глядач Показати IP 10 Жовтня 2015 02:16
Давно хотів в Луцьку побачити Дорослий КВН... Часково вийшло... "АГА" порадували гарним своєрідним гумором... Мукачево - закарпатським колоритом... А "замок" - розчарував!!! Здається, півфіналісти "Ліги сміху"... Але, факт залишається фактом - в рідному місті - рівно 0! перемог!!! І поведінка капітана - обличчя команди - це просто фееееееее... І, як кажуть хлопаки з ГПЗ, - будь простіший хлопчику і будеш мати повагу!!! Всім добра! КВН - це добра гра))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus