USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волонтери допомогли багатодітній родині волинського Героя

17 Вересня 2015 15:50
Волонтерки Юля Білашук на Надія Дударь відвідали родину загиблого Григорія Савчука – дружину Олену з чотирма дітьми. Приїхали вони не з пустими руками, а з допомогою для відновлення згорілої літньої кухні й не лише.

Про це активістка Юля Білашук написала на своїй сторінці у мережі.

«Потроху вдається підтримувати родину зі всіх куточків світу. Дякуємо організації OrphanChildrenofMaidan & ATO із штату Коннектикут (США) за надану фінансову допомогу, яка цій родині в теперішній ситуації дуже потрібна. Зараз триває ремонт хати (будівництво веранди) та відбудова літньої кухня, яка згоріла влітку. Дякуємо родині YuliyaSushynska та її подрузі Віці Понджолі з Італії за передані кошти до яких ми додали частину коштів від OxanaKouchmykі - придбали металеві вхідні двері для літньої кухні.Дякуємо Наталія Водько, Oxana Kouchmyk та іншим благодійникам за одяг та памперси для найменьшенького. І насамкінець, дякуємо Штаб Луцьк Автомайдан України, а самеGennady Khomutinkin за допомогу з доїздом і доставкою дверей до родини», - йдеться у повідомленні.

Волонтери звітують, що на потреби родини Савчуків витратили 3100 гривень за придбання металевих дверей і 200 гривень - витрати за бензин.

«Ми і далі потребуємо Вашої підтримки! Якщо також хочете долучитись до допомоги, то пишіть в приват Юля Білашук, привозьте кошти/речі до нас на координаційний центр (вулиця Червоного Хреста 16) або зробіть невеликий переказ на наступні рахунки:

Банківські реквізити координаційного центру:

ЄДРПОУ 39859208 Р/р 2600001639175 МФО 324365 ПАТ «Кредобанк» Картка для переказу коштів - 5168742013123694 (ПриватБанк) на ім'я Білашук Юлії», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus