USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинь масово прибиратимуть вже завтра

23 Квітня 2015 11:49
Акція «Зробимо Волинь чистою» планувалася у Луцьку на 3 квітня. Проте, через несприятливі погодні умови організатори акції вирішили перенести її на 24 квітня.

Толока розпочнеться о 12.00 год і буде відбуватися у різних локаціях міста. Заплановано прибирання майже тринадцяти забруднених зон, серед яких Центральний парк імені Лесі Українки, Парк 900-річчя, парк на вулиці Потебні, в Старому місті, парк за РАГСом, зона «Дитяча залізниця» тощо.

Детальний список зон та імена координаторів можна знайти на сайтах http://letsdoitukraine.org/ або http://mp.org.ua/ .

Нагадуємо, що всеукраїнська акція «Зробимо Україну чистою!-2015» є частиною всесвітнього руху «Lets Do It World», що об’єднав 11 мільйонів людей в 112 країнах для того, щоб піклуватися про екологію нашої планети. Це щорічна одноденна всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон та місць громадського відпочинку.

Організатори запрошують усіх лучан долучитися до ініціативи, та вийти разом 24 квітня до своїх парків та зелених зон!

Як зазначає координатор акції у Волинській області Захар Ткачук,«у цьому проекті щорічно беруть участь як громадські організації, так і державні підприємства, комерційні компанії, працівники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності. Сподіваємось, цього року не менше таких колективів та жителів міста виявить бажання вийти на масштабне прибирання! У цей день така толока проходитиме не лише у Луцьку, а всією областю у менших містах, селах».

Координатор акції

"Let’s do it, Ukraine"
у Волинській області – Захар Ткачук

Веб-сайт: http://mp.org.ua/ ; http://letsdoitukraine.org/

Тел. для довідок: +38 (067) 26 91 297

Зауважимо, такий захід в Луцьку - вже традиційний. Торік Луцьк долучився до всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою!».

Еко-воїни поділилися на групи, які прибирали кожна свою територію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Лана Показати IP 13 Березня 2015 12:24
Біля "Колібріса", біля "Золотого дракона" є невеличкий парк, якого ось уже 1 рік ніхто не прибирає. ДО якогось ЖЕКу він відноситься і гроші хтось за це отримує. Через дорогу школа і там ходять діти.
green Показати IP 13 Березня 2015 13:28
Треба не смітити, щоб потім не піаритись тими толоками напередодні пасхальних свят! На Заході в цивілізованих країнах ніде толок немає, бо там просто не смітять!!!
Віктор до green Показати IP 19 Березня 2015 10:16
Так то воно так, але ті, хто прибирають зазвичай не смітять і навпаки. Так що цей піар - це результат того що звийчайні люди.... ой.. не так.. це результат того що свині в тих парках гуляють. І поки в нас за кинутий на землю папірець не буде штрафу хоча б гривень зо 100, то більшості таки важко буде донести той папірець до смітника. І навіть як введуть штрафи треба буде іще кілька років щоб в людей в голові щось змінилося
Ігор Показати IP 13 Березня 2015 15:09
Акція буде крута. І головне "наймасшатбінша".
Керол Показати IP 13 Березня 2015 15:46
Думаю, що ті, хто прибирає, то не смітить, бо знає як прибирати. А от всяке невігластво, яке йде зі своєю дитиною і дозволяє їй обгортку від морозива викинути прямо на землю не ходить прибирати, бо воно вважає це нормою і діти такими ж виростають.
Анонім до Керол Показати IP 19 Березня 2015 08:19
І що саме важливе нема в них бажання змінюватися, вчити дітей жити інакше!!!!
ВОНО до Анонім Показати IP 19 Березня 2015 09:22
зате вчать жити по новому
Звернення до ВІЕМу Показати IP 19 Березня 2015 09:45
Шановні ( хоча ні) студенти ВІЕМу, ректоре і викладачі! Невже вам не гидко дивитися на те, що лежить на клумбах і під ялинками біля вашого вузу? Але ж ви напевно не бачите. Під"їхали авто і в двері. Загадили все.Біля робітничого пам"ятника, як сміттєзвалище. Граблі в руки, наведіть порядок.Європейці вср...і!
День Показати IP 20 Березня 2015 15:20
Акція має дати результати. Принаймні в багатьох зонах міста наразі якщо і є сміття, то хоча б зібрано купками
Cтудент Показати IP 2 Квітня 2015 14:29
А нам би лиш не вчитися. Кому ми навчені потрібні.
світлана Показати IP 2 Квітня 2015 16:34
як противно читати про те що дітей потрібно вчити по новому Мій дід дожив до 90 років і чистоту підтримував до останніх днів життя а ви починати жити по новому а можливо просто згадати що ми українці і згадати свої колишню культуру
Anonymous Показати IP 2 Квітня 2015 21:33
Виженуть в основному бюджетників, та простих роботяг, що працюють за мінімалку, з-під палки! Комунальники!!! Агов!!! Лопату в руки і відробляйте зарплату, а я десь такі "акції" мав - здоров'я не дозволяэ!
не уважний Показати IP 3 Квітня 2015 07:49
Думаю що волинянам буде попередньо цікаво дізнатись про суму коштів виділену для утримання комунальних підприємств, які відповідають за чистоту і її підтримання цілорічно. Можливо керівництво їхнє хоче щось повідомити громаді причину чому так засрано повсюди,- в парках скверах і т д...!?
Лучанка до не уважний Показати IP 23 Квітня 2015 12:22
Підтримую кожне слово!!!Чому це ми маємо прибирати???? Комунізм у мера комуняки достав вже!!! С-ки коштів йде не відомо куди!!! Не мер,а ....,не обласний центр, а.... Щоб то таке було за часів Кривицького??? Вже б муніципали давно штрафували, палять на вулицях ті цигарки зараз, а не можна, муніципалів теж НІДЕ НЕМА!!АУ!!!ДЕ ВИ??? МЕР,ТИ Є? ЧИ ДІЛИШ СТАРИЙ РИНОК ВЖЕ З ПІДЗЕМКОЮ? І ТО ПІДЗЕМКИ ВЖЕ МАЛО Б БУТИ 2)))) НАРОД, БЛАГАЮ, ОДУМАЙТЕСЬ І НЕ ЙДІТЬ ПРИБИРАТИ!!!НЕХАЙ КОМУНІЗМ САМ ПРИБИРАЄ!!!
яс мясм Показати IP 17 Квітня 2015 20:19
да які гроші платимо за утримання будинків. де комунальні служби???????????????????? зараз знову по парках прибирати. студентів які там шляються
Влад Показати IP 18 Квітня 2015 17:22
ехх шкода, що в цей день ЗНО з укр. мови:( дуже невдала дата((
до комунальних служб до Влад Показати IP 23 Квітня 2015 12:24
і тому дітей не заставлять йти прибирати добровільно-примусово)))
Анонім Показати IP 23 Квітня 2015 12:27
Люди добрі не смітіть і не треба буде ніякого довкілля.І не виніть в усьомку ЖЕКИ. Позорище, не можна в ліс зайти кучі сміття. І кого не спитай "то не я". Вважаю мало роботи проводять у навчальних закладах і т. д. Мати не вчить дитину бо сама нехлюя і пішло з покоління в покоління. Зате маємо іномарки і шикарний одяг манікюрі. А клепки ноль. Основне гасло в Європу.
так званом аноніму до Анонім Показати IP 23 Квітня 2015 12:33
Не всі смітять!!! А жеки та мер винні, тому що я ще ні разу не бачила,щоб хтось щось прибирав у місті дійсно!!! робота-це робота і її треба робити, а не тут включати нейтралку! вибрав такий шлях-ок., будь мером, облагороджуй місто, слідкуй за порядком, а не лише наживайся на всьому, в нас як сніг не прибирається, так і зараз сміття! і це роками. але це не зменшує вини тих, хто викидає сміття не у смітник. навчальні заклади тут ні до чого!!! це виховання таке дає, а того виховання нема, тупо нема!!! бо батьки зайняти пивом, городом, манікюром, роботою і так далі... Клепки ноль тут в більшої половини обл. центру, не те,що в понаєхавших... Тому... знову галасуйте і будьте рабами комуняк та Єрємєєва))) І кажіть, що жеки не винні)))
Архітектор Показати IP 23 Квітня 2015 13:25
Нажаль, але багато раз бачив коли працівникі прибирають тільки побутове сміття. а прибирати потрібно і пісок (пиль) біля бровок. Він так напрягає. Тим більше що він потім потрапляє в дощові стоки, які забиваються.
Господиня Показати IP 23 Квітня 2015 15:33
До якого ЖЕКу належить куточок "Диво", що по вул. Ветеранів? Там страхіття: трава не кошена років 5,вужі повзають, там теж діти гуляють

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus