USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинян просять підтримати родину Литкіних на судових дебатах

26 Жовтня 2016 11:47
Судові дебати перед винесенням рішення у резонансній справі, що сколихнула не тільки Нововолинськ, а й всю країну, відбудуться завтра, 27 жовтня, о 10:00 у Апеляційному суді Волинської області. Судді вирішуватимуть, чи відпустити з-під варти підозрюваного у вбивстві Катерини Литкіної, - інформує БУГ.

Завдяки ЗМІ справа набула розголосу і тепер про жорстоке вбивство молодої дівчини із Нововолинська знає вся Україна.

«Тільки говорячи правду можемо добитися справедливого розслідування цього страшного злочину. Справу будуть слухати публічно. Не потрібно тиснути на суддів та влаштовувати пікетів – просто прийти та подивитися в очі слугам Феміди, слідчим, прокурорам. Шановні мешканці, активісти Нововолинська та всі небайдужізголошуйтеся, будьте активними! Часу лишилось обмаль», - йдеться у повідомленні ЗМІ.

Охочим бути присутніми на суді потрібно звернутися за телефонами: 0970374708 – Вікторія Литкіна (мама загиблої); 0964318086 – Юлія Ховайло (журналіст інтернет-видання «БУГ»).

Охочих приїхати на судові дебати забезпечать транспортом.

Нагадаємо, Катя Литкіна з Нововолинська зникла першого серпня. Через 10 днів тіло дівчини знайшов її батько. Востаннє живою Катю бачила бабуся. Дівчина сказала, що вийде на хвилину, щоб передати диск. Після цього додому вона вже не повернулася.

Загибель Каті сколихнула весь Нововолинськ. Жителі міста кілька разів збиралися на мітинги, вимагаючи об'єктивного розслідування. У поліції вже є підозрюваний, але є люди, які впевнені - відправити за ґрати хочуть невинну людину. 20 серпня оголосили про підозру місцевому жителю Назару Статочнюку у вчиненні вбивства неповнолітньої. Ухвалою Нововолинського міського суду того ж дня йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 2 місяці.

Сам підозрюваний заперечує свою причетність до вбивства. Натомість батьки вбитої головним підозрюваним вважають двоюрідного брата затриманого, колишнього хлопця Катерини Максима Терлецького,який наразі перебуває у Словенії, і його поліція допитала по Скайпу. У слідства поки немає доказів, аби оголосити Максимові про підозру, а словенські правоохоронці не вбачають підстав для екстрадиції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus