USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянка представляла Україну на міжнародній олімпіаді в Японії

30 Серпня 2016 13:28
Українську команду на міжнародній олімпіаді в Японії представляли учні 11-их класів, серед них і волинянка - Тетяна Торчило з Нововолинська (Волинська область). Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки.

Учень Здолбунівської загальноосвітньої школи № 6 Максим Кіпранишин виборов бронзову медаль на змаганнях 10-ої ювілейної Міжнародної учнівської олімпіади з географії (IESO 2016), що відбулася у префектурі Міе, Японія, 20-27 серпня 2016 року.

Окрім бронзової нагороди, Максим посів друге місце у змаганні за найкращу презентацію дослідницького проекту.

У Міжнародній учнівській олімпіаді з географії взяли участь команди з 26 країн: Австралії, Австрії, Бангладешу, Бразилії, Індії, Індонезії, Італії, Іспанії, Німеччини, Норвегії, Португалії, Росії, Румунії, США, Таїланду, Франції, України, Чехії, Японії та інших.

Програма олімпіади передбачала виконання учнями теоретичних та практичних завдань з галузей знань про географічну оболонку Землі: геосферу, гідросферу, атмосферу та астрономії. Особливістю олімпіади став конкурс дослідницьких проектів, що проводився між інтернаціональними групами учнів з метою оцінки вміння працювати у складі міжнародних дослідницьких груп.

Також, господарі олімпіади запропонували учням насичену екскурсійну програму, що передбачала відвідування місцевих природних пам’яток та культурних об’єктів, місцевих загальноосвітніх шкіл та вищих навчальних закладів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus