USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянка шиє щасливі прапори

28 Листопада 2014 14:41
Замовити прапор та підтримати українського солдата мають можливість волиняни. Так, вже 3 місяці пенсіонерка з Ковеля Раїса Хвещук безкоштовно шиє для всіх охочих державні прапори України.

Саме з її дарунками-прапорами волинські хлопці їдуть в зону АТО. Називають їх щасливими, - про це у мережі Фейсбук повідомили активісти Ковельського центру допомоги 51 ОМБР.

Зокрема, у дописі йдеться: «Ви бажає прапор України від пані Раї? Замовте його в нас за будь-якою ціною (але не нижче собівартості 35 гривень) і в будь-якій кількості. Перерахуйте кошти на акцію «Збережи тепло солдату!». Ми із задоволенням передамо вам щасливі стяги, під якими разом із нашими героями зустрінемо перемогу в різних куточках України і світу. Кошти, що будуть Вами виділені на прапор підуть на закупку теплих речей для хлопців. Наша пані Рая чекає Ваших замовлень».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus