USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волиняни назбирали землякам в зоні АТО на приціл нічного бачення

20 Липня 2014 14:57
За п’ять днів Автомайдан Ковель і мешканці Ковеля назбирали гроші й купили прилад нічного бачення. Пристрій передали бійцям нацгвардії, які знаходилися на блок посту під Слов'янськом. Про це йдеться на сторінці Автомайдан Ковельу Фейсбуці.

«На початку червня Автомайдан Ковель разом з мешканцями Ковеля збирали гроші на закупку деяких речей для трьох ковельчан, бійців нацгвардії які знаходилися на блок посту під Слов'янськом. За п'ять днів Ми назбирали біля дев'яти тисяч гривень і вирішили купити приціл нічного бачення. Ще декілька днів шукали де купити, і найшли інтернет магазин в якому нам запропонували пристрій який відповідав нашим вимогам http://scout.biz.ua/night-vision-sight-yukon-sentinel-3x60l-26018thttp://scout.biz.ua/night-vision-sight-yukon-sentinel-3x60l-26018t та ще й зробили велику знижку на приціл коли взнали, що прилад потрібен захисникам України. Приціл був куплений за 8700 гривень і переданий хлопцям на передову. На жаль фото або відео звіту так хлопці і не надали але пообіцяли, що зроблять. Солдати дуже щиро дякували всім хто відгукнувся і не пошкодував грошей для спільної справи, для Перемоги.

Автомайдан Ковель своєю чергою дякує:

колективу працівників другого поверху ВОПАКА

магазину БудМайстер

магазину Мажор

магазину Кармен

ТЦ МодаПарк

магазин Євробуд+

магазин АВС

пп Долінка Любов

магазин Світ Комп'ютерів

пп Гоглев Руслан

магазин Віконда

пп Михалевський Микола

колектив магазину Євродек

рекламна крамничка Романа

пп Лучеськ Авто (Ковель)

магазин Мисливець

і ще декількох перехожих та приватних підприємців яких неможу зараз ідентифікувати,

за оперативне збирання коштів та свою щирість.

Може кого забули, вибачте.

Слава Україні!», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus