USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни – проти прихистку фізично здорових чоловіків зі Сходу

31 Липня 2014 11:45
Громада села Голоби звернулася до влади із проханням здійснити ротацію військових та не давати притулку на Волині фізично здоровим чоловікам зі Сходу.

Про це під час третього пленарного засідання 27-ї сесії облради 31 липня повідомила представник громади села Голоби Жанна Юркова.

Вона зазначила, що представляє думку громади сіл, що входять до складу Голобської сільради, яка просить депутатів передати звернення президенту, кабміну та Верховній Раді. Громада села просить завершити АТО та піти на переговори, припинити війну та мобілізацію, зробити ротацію та повернути додому призваних чоловіків.

Селяни просять налагодити чіткий механізм ротації підрозділів, які виконують завдання оборони України у зоні АТО з метою відновлення психічного та фізичного стану чоловіків, заборонити надання прихистку на Волині фізично здоровим чоловікам зі Сходу. Із чоловіків, які підлягають мобілізації, закликають формувати добровільні народні дружини після проведення військової підготовки.

«Є добровольці, чому їх не беруть? Є люди, які хочуть воювати. Мій чоловік мобілізований 4 місяці, а у мене вдома малі дітки», - звернулася до депутатів представниця територіальної громади.

Голова облради Валентин Вітер повідомив, що відповідь представникам громади нададуть військовий комісар та голова облдержадміністрації.

Раніше повідомлялося, що на Черкащині проросійських біженців «депортують» за аморальну поведінку. До слова, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик розпорядився, аби відповідні служби надали йому списки всіх військовозобов'язаних переселенців із Донбасу.

Мовляв, поки волинські хлопці воюють на сході, чоловіки з Донбасу, які підпадають під мобілізацію, не мають права ховатися від призову та мають бути невідкладно мобілізовані до українського війська.

нагадаємо, на Волині більше 200 вимушених переселенців зі Сходу. Частина з них невдоволені умовами, які їм пропонують на місцях. А інші, навпаки, успішно працюють на Волині, не нарікають на свій статус.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Дончанин Показати IP 31 Липня 2014 11:54
Такими действиями вы просто вынуждаете беженцев, не пожелавших вступать в ополчение, выбирать куда вступать, в ВСУ и идти убивать своих земляков, а то и друзей, либо вступать в ополчение.
Волинянин до Дончанин Показати IP 31 Липня 2014 12:14
Такими діями відновлюється справедливість. На їхній землі колорадська нечисть - мирним людям там не місце - тому й тікають сім'ями. А от хто куди і як тікає - отут і питання виникають: подобається Рашка - милості просимо ЧемоданВакзалРаися, а якщо ти все-таки відчуваєш себе українцем - сім"ю до нас відправляй а сам іди і разом з українським військом захищай своє майно і землю!
Юля до Дончанин Показати IP 31 Липня 2014 12:53
Дочанин, ответь мне, пожалуйста, на вопрос: какой у тебя интерес сидеть на сайте, который относится к области, очень далекой от Донецка? Я не думаю, что народ с западной Украины "сидит" на сайтах восточной Украины. Итак, хочется получить от тебя ответ.
34 Показати IP 31 Липня 2014 11:56
Больше надо было махать триколором!!!
Орел Показати IP 31 Липня 2014 12:00
по заповідях божих треба з людями поступати. останньою хлібиною ділитися
Йухан до того,що гор до Орел Показати IP 31 Липня 2014 12:08
Продай квартиру(будинок),стань на вокзалі і роздай по 5грн всім хто поважає взяти
Джулія до Йухан до того,що гор Показати IP 31 Липня 2014 12:47
а потім сам хай просить милосердя.
... Показати IP 31 Липня 2014 12:06
Хай пинзелюються чоловіки зі сходу у війська, а то їм все не подобається тут - тоді автомата в зуби і на передову!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
. до ... Показати IP 31 Липня 2014 12:14
І до якого війська цікаво вони підуть,після депортації?
Польща чекає до . Показати IP 31 Липня 2014 12:22
А до якого галичане після реституції?
Лучанка Показати IP 31 Липня 2014 12:24
Все правильно , якщо вони хочуть щоб їм було спокійно жити на своїх обжитих місцях, то нехай ідуть і зупиняють своїх земляків які не знають що творять і за що воюють, хто їм забороняв їхтю російську мову , чи мало дотацій вони отримували, а за що вони воюють їх спитати то не один не знає, а кричать що бандерівці їх хочуть захопити , кму вони потрібні, а наші чоловіки, діти повинні їх захищати від самих себе, і гинути за їх благополуччя, а вони будуть тут каламутити воду, і бути кругом обділеними неясно в чому, вони незнають що таке повага до свого народу до своїх традицій яких у них вже давно немає, а коли приїзджають сюди то кажуть , "что ви хотите у вас здесь и так заграница, как вам здесь хорошо живется" не знаючи яким трудом це дається нашим працьовитим " бандеровцам". Нехай жінки і діти будуть тут у спокіній частині без пострілів, а чоловіки повинні захищати свої домівки від руского нашестя, це буде справедливо, кому не подобається нехай їдуть в Росію там багато землі і будуть жити так як їм хочеться, а наші діти нехай вертаються живі додому.
Філософф Показати IP 31 Липня 2014 12:35
коментар було видалено
гість до Філософф Показати IP 31 Липня 2014 12:55
ти по розум та совість звертаєштся тільки до волинян?
Філософф до гість Показати IP 31 Липня 2014 13:34
Тому ще волиняни давляться на призивних пунктах, щоб їхати вбивати москалів та їхні родини, щоб лишити їх особистих осель, лікарень. Волинян там повно. Це ж не з Донбасу понаїхали нас вбивати. Щоб ви знали - ми весь час жили на дотації з бюджету. Подивіться офіціальну статистику, яка область скільки дала в бюджет і скільки отримала. Факти - це велика річ. Проти них не попреш. Я вам скажу - більше читайте та аналізуйте прочитане і в голові дуже швидко настане просвытлення
Петро Показати IP 31 Липня 2014 19:48
До брехуна Філософфа. Тебе ,чурку,зрозуміти не можна,бо не знати,про що і про кого ти тявкаеш???!!!Так хто дотаційні-волиняни,чи донбасівці?? Ти хто? Юродивий,чи гомосапіенс? Хто кого вбивае і осель позбавляе? Та ж тебе,г*внюка,з -під лісочка видати,як ти повзком крадешся,путінська падлюко. А твое''просвЫтлення'' аж кричить,щоб тобі в пику затопити-гопота ти лугандонська. Закрий свій смердючий троль. УПА повинна знову розпочати свою партизанську роботу,аби познищувати всю совдепівську блювоту,сепаратистів,антиукраінців,агентів Путіна,бандюжню москальську і всяких антиукраінських виродків,щоб аж бзділи в Волинь пертися і паскудити тут украінське,европейське життя. Треба швидше це робити,поки старі упівці чомусь навчити зможуть. Перший запишуся,хоч вже й підстаркуватий,а згадаю,як на китайському кордоні служив. Донбас-це упир украінського народу, вдвічі більше зжирають,ніж заробляють. От ім першим і треба дати децентралізацію-хай но ідять те,що зародлять. А за картоплею не в Волинь хай ідуть,а в Росію.А у нас і вугілля свое е,і торф,і ліс і пішли вони... Е ні-ми іх обукраінемо,асимілюемо,окультуримо і запустимо в Европу,а не схочуть-запхаем в ж.... Слава Украіні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus