USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волиняни кажуть, що податкові зміни можуть занапастити рибний бізнес

5 Травня 2016 08:46
Уже не перший рік орендарі водойм воюють за право бути їх реальними господарями. Йдеться, насамперед, про невтручання в господарську діяльність тих, хто вирощує рибу в ставках. Вони вклали кошти в зариблення водойм. Більшість орендарів створили рекреаційні зони. Нині вони в розпачі.

Віднедавна у рази зросла плата за використання водних об’єктів. Орендарі забили на сполох, - повідомляє Волинська регіональна дирекція НТУ.

Про оренду ставків ще чверть віку тому майже ніхто не говорив. Нині ж виникають непорозуміння між орендарями, місцевими мешканцями і рибалками. Українське законодавство досить мінливе, за всіма оновленнями законодавчих актів встигнути складно. Віднедавна плата за оренду водних об’єктів зросла в рази. Ті, хто використовує їх ще в рекреаційних цілях, серйозно замислися — чи буде прибутковим такий бізнес. Про це дивіться у сюжеті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучани Показати IP 5 Травня 2016 09:25
Без труда не виймеш рибку з пруда. Горе-бізнесмени не вміють господарювати та все кивають на державу. Якщо в тебе договір на два роки ,а вихід риби буде черз три, то який дурний вкладає гроші у такий бізнес.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus