USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни скаржаться на відсутність газу

22 Липня 2014 17:28
Мешканці сільської місцевості змушені купувати газ за завищеними цінами на автозаправках.

Про це під час другого пленарного засідання 27-ї сесії Волиньради 22 липня повідомив заступник голови облради Ігор Гузь. У його депутатському запиті до прокурора Волинської області йдеться про те, що під час відвідин Старовижівського району, він дізнався, що існує суттєва проблема – відсутність газу в балонах.

З його слів, ця проблема стосується не лише Старовижівського району, а й усієї області. Водночас, пояснити, чому вона виникла, ніхто не може. На думку депутата, цим ганебно хочуть скористатися ті, хто раніше забезпечував волинян газом. Тобто, людьми маніпулюють, спонукаючи заправлятися газом на автозаправках за ціною, вищою на 100 гривень. Ситуація загострюється і є люди, які вже понад три місяці не мають можливості придбати газ. У прокурора просять розібратися у ситуації з точки зору законодавства та з’ясувати, чому підприємці не надають послуг громадянам.

«Це ненормально – змушувати стару бабу з дідом із села їхати до тієї заправки у Стару Вижівку і там заправлятися», - обурився Ігор Гузь.

Депутати підтримали його запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Селянин Показати IP 22 Липня 2014 18:24
То може прокурор хай запитає владу-в тому числі і Гузя-чого в області відсутній скраплений газ?Пам"ятається,що Гузь оббіцяв старовижівцям і підвищення закулівельної ціни на молоко.То як - владу взяли - а відповідальність на прокурора?
пу Показати IP 22 Липня 2014 19:02
Яйценюк весь газ продал европе, а деньги на войну пошли (наверное).
Анонім до пу Показати IP 23 Липня 2014 12:06
Ти пу.... Дурак тай годі Поїзд Ковель-Москва ще ходить, дивись а то його відмінять і тоді буде гірше
SVV Показати IP 22 Липня 2014 20:54
Немає нічого святого в тих людей. Для одних біда і війна, для інших нажива.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus