USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волиняни відгукнулися на прохання про допомогу кіборгу

9 Жовтня 2015 15:31
Волиняни відгукнулись на прохання про допомогукіборгу з 80-ї бригади Андрію Луцику, інваліду війни, який обморозив руки і ноги при захисті Донецького аеропорту.

Так, в ГО «Волинський координаційний центр допомоги учасникам АТО» якраз були вільні кошти, зекономлені під час покупки дощовиків.

Було вирішено витратити їх на допомогу саме цьому бійцю. Надали кіборгу Андрію грошову допомогу у розмірі 1250 гривень.

Нагадаємо, після захисту Донецького аеропорту хлопець отримав обмороження кінцівок і потребує подальшого лікування. Вже переніс дві операції по розблокуванню судин, після останньої було пошкоджено нерв верхньої лівої кінцівки.

«Допомогу Андрію ми змогли надати дякуючи Lyubov Kozyuk адже, за частину коштів, які вона передала центру, було закуплено дощовики (у достатній кількісті 150 штук); при цьому, через хороші гуртові ціни дощовиків, нам вдалося зекономити... і ось цей залишок був спрямований для допомоги пораненому бійцю», - повідомили в організації.



Надали кіборгу Андрію грошову допомогу у розмірі 1250 грн. Після захисту Донецького аеропорту хлопець отримав обмороженн...

Posted by Волинський центр допомоги бійцям АТО on 8 октября 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus