USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни відвезли українським захисникам паски та крашанки

4 Травня 2016 08:00
Волонтер із Нововолинська Валерій Курстак разом з колегами під час поїздки на схід завіз бійцям не лише продукти, але й неодмінний атрибут Великодня – паску та крашанки. Про це інформує БУГ.

Як повідомляє волонтер, передвеликодній збір вдався завдяки небайдужим людям.

“Сотні (800) пасок, півтори тисячі крашанок-писанок, ковбаса та міцний хрін – все довезли і передали з рук в руки”, – розповідає Валерій Курстак.

“Їхали двома автомобілями. Окрім пасхальних страв, завезли нашим хлопцям консервацію, овочів та фруктів. Маршрут волонтерів такий: Красногорівка – Мар’їнка – Солодке – Маріуполь.

Підрозділи, які замінили нашу бригаду, лишилися без продуктів, і наш візит виявився дуже доречним. Поїздка була насиченою, швидкою та позитивною. Хоч війна нагадує про себе і мінометним обстрілом, і жахливими дорогами, і багаточисельними історіями-розповідями, про які можна говорити годинами”, – каже Валерій Курстак.

Цього разу 3200 кілометрів волонтери подолали відносно швидко, тому Великодні свята відсвяткували вдома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus