USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни власноруч прибрали узбережжя річки

28 Серпня 2015 11:41
Місцеві активісти продовжують добрі справи. Як і обіцяли раніше, вони взялися прибирати пляж на річці Луга, неподалік лісового масиву в Заріччі.

Нагадаємо, цього літа активіст Андрій Кандиба зі своїми помічниками організували «чисту акцію» у парку «Слов’янський». Тим самим вони забезпечили відпочинок дітей, почистивши невеликий лісок у Заріччі.

Крім того, активісти спалили гілля, що підсохло, і взялися прибирати пляж, - повідомляє Слово Правди.

«Цей невеликий відрізок річки, де ще можна купатися і плавати, вже майже повністю заріс водоростями, а береги – очеретом і травою. Але залишається улюбленим місцем відпочинку зарічанців і володимир-волинців. Шкода, звісно, що того дня мало зібралося охочих допомогти, хоч заклик про цю акцію активісти заздалегідь розмістили у соцмережах. Але ті, хто відгукнувся, часу не гаяли: хлопці, залізши у річку заледве не по груди, виривали лепеху і водорості, біля води косили траву, а жінки порядкували на березі – отакими добрими справами відзначили День Незалежності. Та, як завжди, без юшки і шашликів не обійшлося», - йдеться у повідомленні.

Активісти додають, що за сприятливої погоди знову візьмуться за благоустрій, бо роботи вистачає. І просять приєднатися до доброї справи всіх охочих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Думка з Володимира. Показати IP 28 Серпня 2015 11:48
Молодці, але про те прибирання вже слухати смердить...Через день прибирання і піар...Збавте газу! Вже не цікаво, чи слово волонтер нині в моді...
остап до Думка з Володимира. Показати IP 28 Серпня 2015 15:07
Коли хлопці за Україну віддають життя, хтось відстоює інтереси держави в ЄС, а хтось наводить порядок у середині країни. Тут долучатись треба, а не трандіти за клавою. Ти баба чи інвалід, друже? І думки в тебе немає, бо мізки відсутні
Небайдужий до Думка з Володимира. Показати IP 28 Серпня 2015 21:49
Слухай, а ти чого ні разу не прийшло і не допомогло у прибиранні? Понятно, що то не писати , а пахати треба! А ви звикли тільки язиком молоти.
просто я до Думка з Володимира. Показати IP 29 Серпня 2015 12:34
твоєї думки ніхто не слухає. Смердить від таких як ти. А саме головне що я знаю хто ти (хто пише під цим ніком) Так що я можу сказати. Ти не разу не було на жодному прибирання то про що ти мову ведеш? В моді слово Ч*О і це ти!
до думки Показати IP 28 Серпня 2015 14:52
Я думаю це не піар, а люди хочуть донести через пресу ,що потрібно робити корисні справи-МОЛОДЦІ
думці Показати IP 28 Серпня 2015 14:56
Просто заср*но навколо от і все. Догосподарювались. Піар стосується передвиборчої гонки, ці люди на вибори не йдуть . А про такі речі розголошувати треба, бо на сьогоднішній день, Ви "думка з Володимира" тільки язиком лижите! Гайда до добрих справ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus