USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинянин отримав орден «Народний Герой України»

8 Травня 2016 09:34
Волинського військового Павла Чайку нагородили орденом «Народний Герой України».

7 травня у головному корпусі Національного музею історії України у Другій світовій війні відбулося нагородження орденами «Народний Герой України» військовослужбовців та інших громадян-патріотів, - повідомляє Район.Рожище.

Ця недержавна нагорода була запроваджена волонтерами у 2015 році. Відзнаку українського народу вручають за заслуги в обороні незалежності України та волонтерську допомогу Збройним Силам.

Макети орденів виконані у двох модифікаціях. Перша – із червоно-чорною стрічкою – для воїнів, друга – із жовто-блакитною стрічкою – для волонтерів і медиків. Нагорода виготовлена зі срібла, кожна має індивідуальний номер та елементи захисту.

Наразі кавалерами ордену стали близько 200 осіб, серед яких – більше 140 військовослужбовців, а також волонтери, медики, капелани та журналісти, політичні і громадські діячі.

Серед 13 воїнів АТО, яким вручали орден цього року, і наш земляк, мешканець Рожищ Павло Чайка.

Павло Чайка – командир взводу 79-ої аеромобільної бригади, перший серед бійців АТО повний кавалер ордена «За мужність», почесний громадянин Рожищ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іра Показати IP 8 Травня 2016 16:14
Вітаємо!!!!! Справжній патріот України!!!!!!!!
Волинянка Показати IP 9 Травня 2016 10:06
Це вже не перший волинський воїн,який отрмав цю нагороду. Чому про інших не писали?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus